04.10.2010. / 12:32

Autor: Anđelka Subašić

Tjedna astroprognoza: Još jedan HDZ-ovac će dobiti kopito, makljaža u Saboru...

Poznata astrologinja Anđelka Subašić najavljuje tjedan u kojem HDZ prolazi kroz čistke u samom vrhu te sukobi i podjele na desni-lijevi blok, stari-mladi i naravno pobunjeni pojedinci protiv strukture. Slijedi izbacivanje iz stranke još jednog člana. To je vrijeme pozitivnih i nužnih čistki

Foto: Ilsutracija saborskog interijeraFoto: Ilsutracija saborskog interijeraNa žalost nema mjesta za optimizam i samo oni ljudi koji su psihički čvrsti moći će pronaći ljepotu u prvom tjednu listopada. Mjesec kada lišće dobiva prekrasne jesenje boje vrlo je intenzivan u zbivanjima oko nas. Intrigantne priče dolaze sa svih strana svijeta ali i iz naše neposredne okoline. Strasti ne napuštaju. Kao da su svi pojeli i popili previše stimulansa i ne žele niti znaju sakriti svoje porive.

Najteži dan u tjednu svakako je četvrtak na petak tj. vrijeme Mlađaka kada su planete koncentrirane u grupe. S jedne strane težnja da se smire i pomire oni koji su u sukobu a s druge strane pregovori koji se blokiraju i ne uspijeva se pronaći zajednički jezik. Čelnici koji su rođeni početkom pedesetih godina osjetiti će najviše stresa. Neki će doživjeti zdravstveni kolaps, neki ekonomski, a neki politički pad. Morati će polagati račune dugima i započinjati iz početka.

Promet će biti na mnogim stranama svijeta, a posebno na zapadnima blokiran i onemogućen: štrajkovi, lančani sudari ili prirodne prepreke. Ubojstva i samoubojstva iz strasti, mržnje i nerazumljivih razloga i dalje će nas zgražati. Prometne nesreće u zraku, na modernim autocestama i na vodi ili pod vodom (podmornice, ronioci) biti će dio bizarnih priča. Najizloženiji u narednih nekoliko tjedana su dijelovi SAD-a, Mexica i Island.

U Hrvatskoj prijete eksplozije, mine i obračuni. Fizički obračun u saboru ne bi nas trebao iznenaditi. Brodogradnja će imati svojih pet minuta pozornosti. Imamo i još jedan veliki financijski šok, pronevjere državnog novca. Porezne kontrole će biti jake i stroge. Trebale bi se konačno obrušiti na velike i jake, a ne na male i slabe obveznike.

Prosvjedi će imati neku modernu inačicu, vjerojatno elektronsku verziju. Afere u sektoru prometa, carine, policije i vojske. Tajne kombinacije će se razotkrivati.

HDZ prolazi kroz čistke u samom vrhu te sukobi i podjele na desni-lijevi blok, stari-mladi i naravno pobunjeni pojedinci protiv strukture. Slijedi izbacivanje iz stranke još jednog člana. To je vrijeme pozitivnih i nužnih čistki. I u medijima je također svojevrsno pročišćavanje kadrova. SDP privremeno jača i dobiva podršku sklonih im partnera.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

registracija
20/5/09

BXLCRO, 04.10.10. 12:56

Znaci,malo jos fali do pucanja kao 1928 u Beogradu!
Tko ce biti zrtva? Mozda ova HDZ petorka !?


registracija
30/6/10

petrus7, 04.10.10. 14:26

Napokon dobre vijesti Anđelka, još samo da budu istinite i da se ostvare.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika