06.10.2010. / 12:04

Autor: Nacional.hr

Dosta vam je moronske TV ponude? Uskoro 'Močvara traži zvijezdu!'

Pa čak i ako ne budete pobjednici, nastupi na polufinalnim i finalnim večerima pružit će vam priliku da svirate pred punim klubom na pozornici na kojoj su svirale mnoge glazbene legende

Dosadilo ti je gledanje uvijek istih "reality" emisija s ocvalim zvijezdama, napornim celebrityjima i "beskrajno talentiranim" zavijačima tipa Saša, Tin i onaj treći? Pun ti je kufer urednika koji te vrijeđaju moronskom ponudom TV programa?

E, pa i nama je dosta! No, umjesto da kenjkamo odlučili smo zasukati rukave i potražiti prave zvijezde. Ne ove farmoidne zvjezdice za instant uporabu, već ljude koji sviraju glazbu koju vole i spremni su zbog nje izlizati glasnice urlanjem, iskrenuti kičmu navlačenjem pojačala i iskrvariti prste trzalicama i bubnjarskim palicama.

Prijavite se ODMAH i natječite se za nagradu dva 8-satna termina za snimanje u studiju ekipe iz Jinxa "Funhouse". Potrebno je da nam samo na zvijezda@mochvara.hr pošaljete link gdje možemo poslušati bar jednu vašu pjesmu.

Mi ćemo izabrati bendove koji nastupaju na prvoj polufinalnoj večeri 15.10., a publika bira pobjednika. Pa čak i ako ne budete pobjednici, nastupi na polufinalnim i finalnim večerima pružit će vam priliku da svirate pred punim klubom na pozornici na kojoj su svirale mnoge glazbene legende, poručuju iz Močvare.

Voditelj i moderator večeri će biti Luciferov najdraži nećak Mario Kovač!

Kao što naslov kaže, tražimo zvijezdu. Odabrali smo prvih pet bendova koji nastupaju u prvoj polufinalnoj večeri 15.10.:

BIKINI SCHNAPPS (Zagreb) // myspace.com/bikinischnapps
EKT ACK (Zagreb) // myspace.com/ektack
BAKTERIJE (Čakovec) // myspace.com/bakterije
AGHARTI (Samobor/Zagreb) // myspace.com/aghartiband
MIKI SOLUS (Zagreb) // myspace.com/mikisolusss

Izvođači, svoje prijave i dalje šaljite na zvijezda@mochvara.hr, jer sljedeći okršaj na bini je 12.11.!
Samo da napomenemo, nije nužno da svirate rock/metal. Prijaviti se možete i ako solo svirate usnu harmoniku, tamburicu i uz to nadodate/ubacite rave-erske sintisajzere, jungle/DnB ritmove, vrišteće grind ili softy vokale u rangu od Emilije Kokić i Duška Lokina do Brutal Truth. Budite kreativni;).

Vezane vijesti

Slayer, Mastodon i Gojira spremaju se protresti Zagreb

Slayer, Mastodon i Gojira spremaju se protresti Zagreb

Zagreb, 6. lipnja 2012. - Veliki trojac metala, grupe koje objedinjuju povijest, sadašnjost i budućnost, Slayer, Mastodon i Gojira spremaju se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika