06.10.2010. / 14:31

Autor: Andrea Belin

Što se događa iza kulisa redateljskog prvijenca Angeline Jolie?

Mediji javljaju da se novopečena redateljica na radnom mjestu pojavljuje već u šest sati, a obično dolazi u Mercedesu sa zatamnjenim staklima. Glumci, među kojima je i Rade Šerbedžija dolaze posebnim, organiziranim prijevozom

Angelina JolieAngelina JolieIako se lokacija snimanja redataljskog prvjenca Angeline Jolie skrivala daleko od očiju javnosti, u medije je procurila infromacija da prve scena hollywoodska glumica snima u jednom domu za nezbrinutu djecu u centru Budimpešte.

S obzirom da u blizini nema paparzza jer je fotoreporterima približavanje strogo zabranjeno, teško je zaključiti da se nevjenčana supruga Brada Pitta tamo nalazi. Doduše, nekoliko metara dalje, pod budnim okom čuvara nalazi se kompletna oprema, no to je navodno samo jedna od tri lokacije na kojima se snima.

Mediji javljaju da se novopečena redateljica na radnom mjestu pojavljuje već u šest sati, a obično dolazi u Mercedesu sa zatamnjenim staklima. Glumci, među kojima je i Rade Šerbedžija dolaze posebnim, organiziranim prijevozom.

Poznato je da su Angelinina djeca, Maddox i Pax, krenuli u francusko-američku školu, a tamo navodno odlaze u pratnji dvojice policajaca.

Inače, pojavila se informacija kako su zaposlenici škole morali potpisati dokument kojim su se obvezali da neće davati nikakve izjave o djeci hollywoodskog para. Vrtić, koji pohađa malena Shiloh, navodno je zaštićena zaštitnom ogradom.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika