07.10.2010. / 13:59

Autor: Nacional.hr

Pogledajte barba Lukin gaf: 'Pozdravljam predsjednika Ivu Sana... Josipovića!'

Na taj lapsuz predsjednik Ivo Josipović glasno se nasmijao, a nasmijala se gotovo i cijela dvorana osim premijerke Jadranka Kosor koja je ostala vrlo ozbiljna. Na svoj lapsus nije ostao nijem niti Bebić koji je sam sebi počeo aplaudirati

Luka BebićLuka BebićZanimljivo je danas počelo svečano zasjedanje Sabora na kojem se obilježavao sutrašnji Dan neovisnosti. Na početku sjednice govor je održao predsjednik Sabora Luka bebić koji je tom prigodom nasmijao gotovo sve prisutne uzvanike i zastupnike.

"Pozdravljam predsjednika Republike Hrvatske Ivu San...", započeo je Bebić no odmah se ispravio i rekao prezime pravog predsjednika Hrvatske Josipovića.

Na taj lapsuz predsjednik Ivo Josipović glasno se nasmijao, a nasmijala se gotovo i cijela dvorana osim premijerke Jadranka Kosor koja je ostala vrlo ozbiljna. Na svoj lapsus nije ostao nijem niti Bebić koji je sam sebi počeo aplaudirati.

Na proslavi Dana neovisnosti su i glavni državni odvjetnik Mladen Bajić, glavna državna revizorica Šima Krasić, crkveni vrh, drugi hrvatski premijer Josip Manolić, drugi hrvatski predsjednik Stjepan Mesić i drugi.

Prigodni govor održao je i Vladimir Šeks koji je naglasio da je osmolistopadska odluka omogućila demokratski put Hrvatske, njezinu izgradnju kao zemlje demokracije na načelima diobe vlasti, vladavine prava, jamčenja i ostvarivanja ljudskih prava i sloboda i prava nacionalnih manjinskih zajednica kao bogatstvu Hrvatske.

"Upravo ova temeljna načela demokratske Hrvatske, vladavine prava, danas je pred velikim izazovom, izazovom da sve tri grane vlasti - zakonodavna, izvršna i sudbena vlast - odgovore svojoj ustavnoj ulozi u oživotvorenju vladavine prava. Zakonodavnoj da stvori zakonski okvir i instrumentarij, izvršnoj (vladi) da ohrabruje i stvara širok prostor slobode neovisnoj sudskoj vlasti da u svom djelokrugu, čvrsto i odlučno, u okviru zakona, promiče vladavinu prava", poručio je.

Šeks je naglasio da je Sabor donio zakone koji su neophodni alat u borbi protiv korupcije i organiziranog kriminala, da vlada i njena predsjednica Jadranka Kosor hrabro i odlučno ohrabruju i stvaraju važan okvir za slobodno i djelotvorno funkcioniranje nadležnih tijela u borbi protiv korupcije i organiziranog kriminala. Značajan doprinos vladavini prava i borbi protiv korupcije, dodao je, daje i predsjednik Republike Ivo Josipović.

Vezane vijesti

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 07.10.10. 14:20

Nije to gaf.To je fakt.Jadranka to JAKO dobro kuži ali trenutno nezna kako da to raščisti.Noga je najsigurnija ali sve su to NAJJAČI domoljubi Hrvatske.Tko im smije zaprijetiti a kamoli ih izbaciti.?


registracija
19/4/10

galileos, 07.10.10. 15:19

nije slucajno-garantujem !!!


registracija
29/11/09

Ivis, 07.10.10. 18:04

Stari komunisticki pokvarenjak, a usput i lopov!!!


registracija
30/6/10

petrus7, 07.10.10. 19:20

galileos i ja isto mislim da je namjerno to rekao. Da je slučajno rekao onda bi imao drugačiju reakciju.


registracija
30/8/10

DarkoUSA, 07.10.10. 21:40

Idiot nista drugo


registracija
7/2/10

crvenoperka, 08.10.10. 10:11

LOPOV KOMUNISTIĆKI SENILNI STARAC DAJ BOŽE CRKNI SA TVOJIM SANADEROM.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika