11.10.2010. / 15:15

Autor: Andrea Belin

Slovenska missica Sandra Adam zbog bolesti odustala od svjetskog izbora

Dvadesetogodišnja najljepša Slovenka se tijekom boravka u ovoj istočnoj zemlji razboljela, nekoliko dana je provela i u bolnici u Pekingu i na posljetku se vratila kući

Sandra AdamSandra AdamSandra Adam, ovogodišnja Miss Slovenije neće predstavljati svoju zemlju na svjetskom izboru koji se 30. listopada održava u Kini.

Kako javljaju slovenski mediji, dvadesetogodišnja najljepša Slovenka se tijekom boravka u ovoj istočnoj zemlji razboljela, nekoliko dana je provela i u bolnici u Pekingu i na posljetku se vratila kući.

O kakvoj je bolesti riječ nije poznato jer missica još uvijek o tome ne želi govoriti, no s obzirom da se Slovenka neće vraćati u Kinu, pretpostavlja se da je riječ o nečem ozbiljnom.

Inače, Sandra Adam je ovogodišnjom Miss Slovenije proglašena na izboru koji se održao 29. kolovoza u Mariboru. Osim toga, proglašena je i missicom fotogeničnosti.

Ovogodišnja hrvatska predstavnica je Triljanka Katarina Banić. Studentica Strojarskog fakulteta u Splitu je kazala kako se najviše boji Boga, a Novi zavjet je nezaobilazni detalj u njezinoj torbi. Voli proučavati knjigu "Čuda Ivana Pavla II", a najveća želja joj je upoznati francuskog nogometaša Thierryja Henryja.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika