12.10.2010. / 16:16

Autor: Martina Čizmić

Đurđa Adlešič i službeno razriješena dužnosti potpredsjednice Vlade

Nije poznato hoće li Đurđu Adlešič u Vladi zamijeniti netko iz HSLS-a ili će njeno mjesto ostati prazno do kraja mandata ove vlade

Đurđa AdlešičĐurđa AdlešičĐurđa Adlešič i službeno je napustila Vladu. Svoj je odlazak najavila još sredinom srpnja, objasnivši ga dijelom željom da se vrati u Sabor, a dijelom zasićenjem politikom.

U Uredu za odnose s javnošću Vlade ističu kako potpredsjednica Adlešič odlazi u skladu s dogovorom koji je postigla s predsjednicom Vlade Jadrankom Kosor, a odluka o razriješenju stupa na snagu već danas.

Podsjetimo, kada je najavila svoj odlazak špekuliralo se da će prihvatiti mjesto savjetnice u uredu predsjednika Ive Josipovića, što ona nikada nije opovrgnula, ali niti potvrdila. Istaknula je tek da je razgovarala s Josipovićem, ali ne i o čemu.

Nije poznato hoće li Đurđu Adlešič u Vladi zamijeniti netko iz HSLS-a ili će njeno mjesto ostati prazno do kraja mandata ove vlade.

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika