13.10.2010. / 15:15

Autor: Andrea Belin

David Arquette o razlozima razvoda: Imao sam avanturu s konobaricom

On tvrdi da je njegova uskoro bivša supruga svojedobno predložila otvorenu vezu što je on bez pogovora prihvatio i tada se upustio u seksualnu avanturu s konobaricom Jasmine Waltz

Courteney Cox i David ArquetteCourteney Cox i David ArquetteNakon što su Courteney Cox i David Arquette javnost obavijestili da su nakon jedanaest godina braka odlučili krenuti svatko svojim putem, u medije su dospjeli razlozi njihova raskida, a plasirao ih je sam glumac.

U jednoj radijskoj emisiji je otkrio kako on i glumica, široj javnosti najpoznatija po ulozi u humorističnoj seriji 'Prijatelji', u posljednje vrijeme nisu uopće imali odnose.

On tvrdi da je njegova uskoro bivša supruga svojedobno predložila otvorenu vezu što je on bez pogovora prihvatio i tada se upustio u seksualnu avanturu s konobaricom Jasmine Waltz. No, kako dodaje Arquette, to nije kap koja je prelila čašu, Courteney Cox je navodno ostavila zbog djetinjastog ponašanja.

Inače, glumački par se vjenčao 1999. godine i imaju šestogodišnju kći Coco.
Upoznali su se snimanju filma "Vrisak" 1995. godine i tada su započeli vezu.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika