13.10.2010. / 19:41

Autor: Hina

Platini i Blatter o neredima u Genovi: 'Samo nula posto tolerancije može riješiti ove probleme'

Divljanje srpskih navijača uoči utakmice Italija - Srbija u kvalifikacijama za EURO 2012. komentirali su i čelnici Međunarodne i Europske nogometne federacije Sepp Blatter, te Michel Platini utvrdivši kako samo 'nula posto tolernacije' može riješiti probleme s huliganima.

Michel PlatiniMichel PlatiniDivljanje srpskih navijača uoči utakmice Italija - Srbija u kvalifikacijama za EURO 2012. komentirali su i čelnici Međunarodne i Europske nogometne federacije Sepp Blatter, te Michel Platini utvrdivši kako samo 'nula posto tolernacije' može riješiti probleme s huliganima.

"Bio sam šokiran kada sam vidio snimke iz Genoe. To je strašno. Još uvijek čekam rezultate istrage Disciplinske komisije Uefe, no samo nula posto tolerancije može riješiti ove probleme," kazao je predsjednik Uefe Platini.

Prvi čovjek Fife također je šokiran događajima sa stadiona Luigi Ferraris.

"Na stadionima bi svi trebali imati mjesto za sjedenje, a da je to bio slučaj u Genoi ne bismo imali problema. U Engleskoj takve scene više nisu moguće. Da Talijani primjenjuju takve mjere na svojim stadionima to sigurno ne bi bilo moguće," poručio je Blatter.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika