15.10.2010. / 11:48

Autor: NCL Promo

Ušteda za 5 u Optičkom studiju Monokl – 1 dioptrijske naočale platite, 1 dobivate na poklon!

Uz kupnju dioptrijskih okvira iz cjelokupne nove kolekcije Optičkog studija Monokl uz HOYA naočalne leće s anti-refleksnim slojevima Super Hi-Vision s dvogodišnjom garancijom ili Hi-Vision LongLife s trogodišnjom garancijom, kompletne druge dioptrijske naočale dobivate GRATIS

Optički studio Monokl povodom 20. obljetnice svog rada pripremio je još jednu akciju kako bi Vam olakšao povratak na posao ili u školske klupe.
Uz kupnju dioptrijskih okvira iz cjelokupne nove kolekcije Optičkog studija Monokl uz HOYA naočalne leće s anti-refleksnim slojevima Super Hi-Vision s dvogodišnjom garancijom ili Hi-Vision LongLife s trogodišnjom garancijom, kompletne druge dioptrijske naočale dobivate GRATIS!

Druge naočale mogu biti namijenjene Vama, članu Vaše obitelji ili prijatelju s obzirom da dioptriju možete izabrati (ponuda se odnosi na lagerske leće i vrijedi do isteka zaliha). Kupcima paketa je uz prethodnu telefonsku rezervaciju, osiguran i besplatan specijalistički pregled vida u sklopu novouređene Poliklinike za oftalmologiju Monokl koja se sastoji od kabineta za kontaktne leće, kabineta za strabizam (subspecijalistička ordinacija za djecu), antiglaukomskog kabineta, Low vision centra za slabovidne gdje ordiniraju renomirani specijalisti oftalmologije.

Najmlađima je u akciji osiguran i prigodan poklon za školu pa se svakako isplati posjetiti optike Monokl na adresama Maksimirska 115, Ilica 248 i Barčev trg 15 (Utrine) i osigurati si dobar vid i trendi izgled! Više informacija možete potražiti na na www.monokl.hr/20godina ili na Facebooku www.facebook.com/monokl.hr!

Vogue – model 3661B – cijena: 870,00 KnVogue – model 3661B – cijena: 870,00 Kn

Ray Ban – model ORX6169 – cijena: 910,00 KnRay Ban – model ORX6169 – cijena: 910,00 Kn

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika