16.10.2010. / 19:24

Autor: Hina

Hrvatske odbojkašice na pripremnom turniru pred SP poražene od Srbije

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija u 2. je kolu pripremnog turnira pred odlazak na Svjetskog prvenstvo, "Edison Challenge Cupa" u talijanskom Alassiju upisala i drugi poraz. Bolje od naših igračica bile su reprezentativke Srbije sa 3-1 (25-19, 25-21, 22-25, 25-20).

Hrvatice su upisale i drugi porazHrvatice su upisale i drugi porazHrvatska ženska odbojkaška reprezentacija u 2. je kolu pripremnog turnira pred odlazak na Svjetskog prvenstvo, "Edison Challenge Cupa" u talijanskom Alassiju upisala i drugi poraz. Bolje od naših igračica bile su reprezentativke Srbije sa 3-1 (25-19, 25-21, 22-25, 25-20).

U 1. kolu turnira u Alassiju bolje od naših igračica bile su Talijanke, dok će u posljednjem, 3. kolu u nedjelju Hrvatska igrati protiv Rusije.

SP odbojkašica započinje 29. ovog mjeseca u Japanu, a naša će reprezentacija igrati u skupini C u Matsumotu protiv Kube, SAD-a, Tajlanda, Njemačke i Kazahstana.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika