18.10.2010. / 17:28

Autor: Hina

Podravka nastavlja s izdvajanjem nematičnog poslovanja

Podravka je zadovoljavajući zakonske uvjete iz područja zaštite od požara i vatrogastva odlučila izdvojiti poslove vatrogasnog dežurstva na pet lokacija u gradu Koprivnica

Miroslav VitkovićMiroslav VitkovićNastavkom projekta izdvajanja nematičnog poslovanja iz sustava Podravke u Koprivnici je danas potpisan ugovor između Podravke i Grada Koprivnice temeljem kojeg će 12 zaposlenika iz Podravkine zaštite od požara od 1. studenoga prijeći u koprivničku javnu vatrogasnu postrojbu, o čemu će se sklopiti poseban sporazum o preuzimanju radnika, priopćeno je iz Podravke.

Nakon raspisanog natječaja i specificiranih uvjeta obavljanja vatrogasnog dežurstva na objektima Podravke, najpovoljniji ponuđač navedene usluge bila je javna vatrogasna postrojba Grada Koprivnice, navode iz Podravke.

Petogodišnji ugovor o pružanju usluga vatrogasnog dežurstva i preventivno-operativnih poslova potpisali su predsjednik Uprave Podravke Miroslav Vitković, koprivnički gradonačelnik Zvonimir Mršić i zapovjednik javne vatrogasne postrojbe Koprivnica Slavko Tucaković.

Vitković je kazao kako je to tek jedan u nizu projekata koji je pokrenut u suradnji Podravke i Grada Koprivnice, a cilj mu je prije svega povećanje efikasnosti poslovanja. Suradnja će se, kazao je, nastaviti i na drugim projektima.

Podravka je zadovoljavajući zakonske uvjete iz područja zaštite od požara i vatrogastva odlučila izdvojiti poslove vatrogasnog dežurstva na pet lokacija u gradu Koprivnica.

Takvim rješenjem 12 Podravkinih zaposlenika naći će svoje mjesto u javnoj gradskoj vatrogasnoj postrojbi, rekao je gradonačelnik Mršić.

Zaključeno je kako će Podravka i Grad Koprivnica zajedničkim djelovanjem u interesu javnosti podići kvalitetu usluge u prevenciji zaštite od požara na višu razinu uz istovremeno smanjenje ukupnih troškova djelatnosti.

Vezane vijesti

Podravka organizira e-learning konferenciju

Podravka organizira e-learning konferenciju

"Znanje u fokusu" naziv je prve hrvatske konferencije o mogućnostima primjene e-learninga, isključivo u korporacijskom okružju koju organizira… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika