20.10.2010. / 10:42

Autor: Andrea Belin

Angelina Jolie napokon progovorila: U filmu nema silovanja

S obzirom da se ne prestaje govoriti kako film započinje silovanjem muslimanke zbog kojeg su reagirale i neke udruge u susjednoj Bosni i Hercegovini i Ministarstvo kulture, hollywoodska glumica odlučila je demantirati takve navode

Angelina JolieAngelina JolieRedateljski prvijenac Angeline Jolie kojeg već neko vrijeme snima u Budimpešti, u posljednje vrijeme je glavna tema u medijima.

S obzirom da se ne prestaje govoriti kako film započinje silovanjem muslimanke zbog kojeg su reagirale i neke udruge u susjednoj Bosni i Hercegovini i Ministarstvo kulture, hollywoodska glumica odlučila je demantirati takve navode.

'Stvar je vrlo jednostavna. Nije istina da film započinje silovanjem i torturom', kazala je nevjenčana supruga Brada Pitta za usatoday.com i dodala kako nema namjeru bježati od detalja ratnog sukoba koji se dogodio u ovoj zemlji. Potvrdila je da će se između Srbina i muslimanke 'dogoditi' ljubav.

'Njihova veza započinje u jednom klubu prije rata. Glavni junaci započinju svoju priču uz sreću, igru i ples. Međutim, idilu mladih ljubavnika narušava početak ratnih razaranja', objašnjava glumica.

Nije iznenađena reakcijama pojedinih organizacija i pojedinaca u Bosni koji su navijali za zabranu snimanja.

'Ovakve reakcije nisu iznenađujuće kada se snima film o delikatnim stvarima koje se nisu dogodile tako davno', zaključila je.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika