21.10.2010. / 09:36

Autor: Nacional.hr

Manekenka Doris Vrečko završila u bolnici; doživjela moždani udar?

Sumnja se da je bivša prvakinja Hrvatske u mačevanju doživjela moždani udar, no točna dijagnoza znati će se tek kada obavi sve pretrage

Doris VrečkoDoris VrečkoNakon što joj je pozlilo, Doris Vrečko, manekenka i voditeljica emisije Nove Tv 'Automotiv' je u ponedjeljak navečer hitno prevezena u Klinički bolnički centar Zagreb.

Sumnja se da je bivša prvakinja Hrvatske u mačevanju doživjela moždani udar, no točna dijagnoza znati će se tek kada obavi sve pretrage.

Kako piše portal 24 sata, jedan dan ležala je na odjelu intenzivne njege, a nakon što joj se zdravstveno stanje poboljšalo prebačena je na odjel neurologije.

Manekenka je pri svijesti, međutim kako piše spomenuti portal, još uvijek ne može pričati i prikovana je za bolnički krevet.

S obzirom da nikada nije imala ozbiljnih zdravstvenih problema, a niti ovih dana nije se žalila na nikakve tegobe, obitelj i prijatelji su u šoku.

Vezane vijesti

Foto, Video: Rusko savršenstvo Ester Korotkova

Foto, Video: Rusko savršenstvo Ester Korotkova

Ruska manekenka Ester Evans pozirala je u donjem rublju tvrtke Incanto. Pravo ime joj je Ester Korotkova, članica je modnih agencija Avant Models i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika