23.10.2010. / 18:14

Autor: Hina

Zagrebački taksisti do ponedjeljka stavljaju štrajk 'u mirovanje'

Taksisti se u priopćenju ispričavaju svim građanima koji su zbog štrajka otežano obavljali svoje svakodnevne obveze i izražavaju nadu da neće biti potrebe za ponovnim reaktiviranjem štrajka

Zagrebački taksisti štrajk stavljaju u stanje mirovanja do ponedjeljka, za kada je zakazan sastanak s predstavnicima stranaka u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, što znači da će do tada građane prevoziti redovito i po još uvijek aktualnim cijenama, izvijestilo je Udruženje Radio taksi Zagreb nakon sastanka svog upravnog odbora.

Iz udruženja navode kako će se na sastanku u Gradskoj skupštini razgovarati o novom prijedlogu Odluke o taksi prijevozu u Zagrebu, po kojem bi se, kako je izvijestio jedan od predstavnika taksista Vinko Kovačić, na inicijativu udruženja nazvanu "taxi plus" usluge vožnje mogle smanjiti između 50 i 65 posto.

Taksisti se u priopćenju ispričavaju svim građanima koji su zbog štrajka otežano obavljali svoje svakodnevne obveze i izražavaju nadu da neće biti potrebe za ponovnim reaktiviranjem štrajka.

Vezane vijesti

Štrajk u Ini

Štrajk u Ini

U Ini nikad nije dosadno. Jedan je od predmeta na suđenju bivšem premijeru Ivi Sanaderu, Bruxelles zamjera Vladi što želi staviti ministre u Nadzorni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika