24.10.2010. / 09:46

Autor: Hina

Sudbonosno 'da': Vjenčali se Russel Brand i Katy Perry

Sam čin vjenčanja koje je održano u luksuznom hotelskom kompleksu Aman-e-Khas u nacionalnom parku Ranthambhore, poznatom po rezervatu tigrova bio je kršćanski, ali je cijela svadbena svečanost bila inspirirana hinduizomom i običajima toga kraja

Katy PerryKaty PerryBritanski komičar Russel Brand i američka pop pjevačica Katy Perry vjenčali su se u subotu u indijskoj državi Rajastanu, potvrdio je njihov predstavnik za javnost.

Vjenčanje je održano u luksuznom hotelskom kompleksu Aman-e-Khas u nacionalnom parku Ranthambhore, poznatom po rezervatu tigrova.

Sam čin vjenčanja bio je kršćanski, ali je cijela svadbena svečanost bila inspirirana hinduizomom i običajima toga kraja, navodi se u priopćenju.

Par se odlučio vjenčati u Indiji jer je Brand zaprosio Perry tijekom dočeka Nove godine u Jaipuru.

S obzirom na to da su ekskluzivna prava s vjenčanja prodana časopisu London, svečanost je bila zatvorena za sve ostale novinare.

Brand (35) priznati je britanski stand-up komičar, radijski i televizijski voditelj, a snimio je i nekoliko filmova.

Američka pjevačica Katy Perry (26) dosad je objavila dva albuma i svjetsku slavu stekla hitom "I Kissed a Girl" iz 2008. godine.

Vezane vijesti

Igor Pokrajac i Anastazija Vasileva: Bio je to naš najljepši dan

Igor Pokrajac i Anastazija Vasileva: Bio je to naš najljepši dan

“Do samog vjenčanja nisam imao tremu, a onda me uhvatila lagana nervoza, sve dok nisam ugledao svoju Anastaziju kako prilazi oltaru”, kaže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika