25.10.2010. / 11:59

Autor: Nacional.hr

Izložba fotografija 'Boje života' od 3. do 13. studenog u Muzeju grada Koprivnice

U čast tragično preminulom osnivaču NCL Media Grupe, Ivi Pukaniću, u Muzeju grada Koprivnice 3. studenog u 13 sati održati će se svečano otvorenje izložbe fotografija "Boje života - Ivo Pukanić, in memoriam"

U sklopu proslave Dana grada Koprivnice, u Muzeju grada Koprivnice 3. studenog u 13 sati održati će se svečano otvorenje izložbe fotografija "Boje života - Ivo Pukanić, in memoriam", u čast tragično preminulom osnivaču NCL Media Grupe, Ivi Pukaniću.

Ivo Pukanić karijeru je počeo kao fotograf i unatoč kasnijem jasnom opredjeljenju za novinarski posao nikad ga nije napustila fascinacija fotografijom. Na najavljenoj izložbi javnost će imati priliku upoznati se s iznimnim fotografskim opusom Ive Pukanića. Osim fotografija socijalne i kulturne tematike, bit će prikazani i portreti osoba iz javnog života - političara, gospodarstvenika, sportaša, pjevača i glumaca.

Vezane vijesti

Matanić i Mafalani pravomoćno osuđeni za Pukanićevo ubojstvo

Matanić i Mafalani pravomoćno osuđeni za Pukanićevo ubojstvo

Vrhovni sud potvrdio je osuđujuću presudu Luki Mataniću i Amiru Mafalaniju zbog sudjelovanja u ubojstvu suvlasnika "Nacionala" Ive Pukanića, a od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika