25.10.2010. / 13:03

Autor: Andrea Belin

Znanstvenici konačno razriješili misterij: 'Ozzy Osbourne je neandertalac'

Znanstvenici su proučavanjem pjevačevih gena, ustvrdili da je potomak neandertalaca. Osim toga, daleki je rođak američkog razbojnika Jesseja Jamesa, posljednjeg ruskog cara Nikole II., kralja Georgea I., a neke gene dijeli i sa starim Rimljanima

Ozzy Osbourne; Foto: WikipediaOzzy Osbourne; Foto: WikipediaNapokon je otkrivena tajna dugovječnosti šezdesetdvogodišnjeg bivšeg pjevača heavy metal benda 'Black Sabbath', Ozzyja Osbournea koji je godinama uživao u ogromnim količinama alkohola i drogama.

Naime, znanstvenici su proučavanjem pjevačevih gena, došli do zaključka da je potomak neandertalaca, piše Mail Online, koji je ovo 'otkriće' plasirao na specifično precizan način: 'Svi smo sumnjali, sada je i službeno: Ozzy Osbourne je neandertalac!'

Osim toga, piše isti izvor, Osbourne je daleki rođak američkog razbojnika Jesseja Jamesa, posljednjeg ruskog cara Nikole II., kralja Georgea I., a neke gene dijeli i sa starim Rimljanima.

'To što imam neandertalske gene ne bi trebalo previše iznenaditi moju suprugu ni policajce diljem svijeta', našalio se Osbourne i dodao kako nije previše iznenađen ovim rezultatima jer i sam svjestan svoje izdržljivosti.

Znanstvenici su otkrili i gen koje tijelo koristi pri razgradnji alkohola pa sada i nije toliko teško shvatiti kako je Osbourne preživio dane dok je tijekom 24 sata znao popiti i po četiri litre konjaka.

Komentari

registracija
5/3/10

starimudrac, 25.10.10. 14:42

direktan potomak starih hrvata.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika