25.10.2010. / 18:00

Autor: Hina

Ruska špijunka Anna Chapman na naslovnici Maxima u donjem rublju i s pištoljima

U prvom intervjuu otkad je u srpnju prognana iz Sjedinjenih Država, glamurozna ruska špijunka Anna Chapman izjavila je za popularni muški časopis kako voli beznadne romantičare.

Anna Chapman na naslovnici MaximaAnna Chapman na naslovnici MaximaU prvom intervjuu otkad je u srpnju prognana iz Sjedinjenih Država, glamurozna ruska špijunka Anna Chapman izjavila je za popularni muški časopis kako voli beznadne romantičare.

Crvenokosa špijunka među muškarcima najviše voli "one kojima treba ljubav kao najveći i najsjajniji osjećaj u životu", rekla je za rusko izdanje Maxima koji je u prodaji od prošloga tjedna.

Otkako je otkriveno da je špijunka, njezin se život pretvorio u medijsku senzaciju. Anna Chapman na naslovnici je Maxima za studeni u čipkastom donjem rublju i sa srebrnim revolverom.

Na sedam stranica časopisa ta 28-godišnjakinja pokazuje svoje proslavljene obline u crnom satenu i crvenoj čipki, na visokim petama. Maxim ju je uvrstio u stotinu najseksepilnijih žena Rusije.

Ona je u srpnju prognana iz SAD-a zajedno s još devet osoba u sklopu najveće razmjene špijuna od Hladnoga rata.

Za Maxim je rekla da voli muškarce "koji su bolji od mene". Iako ih Kremlj i ruski mediji slave, ti su špijuni uhićeni prije nego što su došli do nekih važnih obavještajnih podataka.

Početkom ovoga tjedna cijeloj je skupini ruski predsjednik Dmitrij Medvedev odao najviše državne počasti.

Vezane vijesti

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Iako je od početka devedesetih Hrvatska s Rusijom potpisala 30-ak međudržavnih ugovora o raznim oblicima suradnje – od gospodarske do obrazovanja i… Više

Komentari

registracija
31/1/10

STTony, 25.10.10. 18:30

Ova vijest je već prije 3 dana objavljena na drugim portalima.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika