26.10.2010. / 21:04

Autor: Ana Smrečki

HDZ-ova strategija ako Sanader krene prljavo: On je ipak napustio brod koji tone

Neslužbeno se pak može čuti da će, u slučaju da bivši premijer krene prljavo protiv predsjednice Vlade, HDZ-ovci Sanadera podsjetiti da je otišao iz Banskih dvora u najtežim trenucima za Hrvatsku, odnosno da je napustio brod koji tone

'HDZ će se istinom i argumentima boriti protiv objeda i laži''HDZ će se istinom i argumentima boriti protiv objeda i laži'HDZ je spreman na sutrašnju saborsku raspravu na kojoj će se zbog novonastale situacije u zemlji glasati o povjerenju premijerki Jadranki Kosor. Takav razvoj događaja, očekivano je zatražila oporba, a nakon sastanka Kluba zastupnika HDZ-a, danas je održana i zatvorena sjednica Vlade. Pritom je prihvaćen prijedlog za pokretanje pitanja povjerenja premijerke Kosor, koji je nakon usuglašavanja poslan u Sabor.

Rasprava bi se u Saboru trebala održati sutra, a u klupe bi ponovno nakon burne prošlotjedne sjednice trebao sjesti i bivši premijer Sanader. No, pitanje svih pitanja je kako će se HDZ-ovci postaviti prema bivšem šefu u slučaju da u Saboru napadne Vladu premijerku Kosor. Da je situacija u redovima vladajuće stranke alarmantna dokazuje i njezin ne baš uobičajen dolazak na sjednicu Kluba zastupnika HDZ-a koji je održan u Saboru.

HRT javlja da su vladajući dogovarali strategiju uoči sutrašnje sjednice na kojoj će se glasovati o povjerenju premijerki i njezinom timu. U slučaju da Sanader krene protiv bivših kolega, 'HDZ će se istinom i argumentima boriti protiv objeda i laži', poručio je Andrija Hebrang. Neslužbeno se pak može čuti da će, u slučaju da bivši premijer krene prljavo protiv predsjednice Vlade, HDZ-ovci Sanadera podsjetiti da je otišao iz Banskih dvora u najtežim trenucima za Hrvatsku, odnosno da je napustio brod koji tone.

Vezane vijesti

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz… Više

Komentari

registracija
5/3/10

starimudrac, 26.10.10. 23:35

jest vam jaka strategija. a što ako dr.ivo u svojih 10minuta rasprave polako i potanko objasni svima nama kako i koliko i kojim modelom je HDZ, dakle i vi, pljačkali svoj narod ? koju strategiju imate za takav rasplet ? što ako vas na izlazu iz sabora dočeka remetinečki prevoz ? ha ?


registracija
8/7/09

bankar, 27.10.10. 00:36

Ma cijeli HDZ treba zatoviri i tu stranku zabraniti jer jedini motiv njezninih članova je obogati ze brzo pokradi glupi narod.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika