26.10.2010. / 23:03

Autor: Ana Smrečki

SDSS-ov Milorad Pupovac potvrdio: Vlada je stabilna, nećemo rušiti premijerku Kosor

»Svjesni smo nezadovoljstva građana, ali ako samo srljamo, ako nedovoljno pripremljeni uđemo u promjene, napravit ćemo još gore. Naše se društvo treba strukturalno početi mijenjati», zaključio je Pupovac

Potpredsjednik SDSS-a Milorad PupovacPotpredsjednik SDSS-a Milorad PupovacNa saborskom meniju u srijedu je SDP-ov prijedlog za iskazivanje nepovjerenja premijerki Kosor. Oporba ju smatra odgovornom za sve lošiju gospodarsku situaciju, neprovođenje reformi, te gubitak vjerodostojnosti pred građanima zbog brojnih afera i unutarnjih sukoba u HDZ-u. Iako se oporbenjaci nadaju da će se u Saboru dogoditi čudo, vladajući poručuju da je parlamentarna većina stabilna.

Potvrdio je to i za HRT-ov Dnevnik 3 potpredsjednik SDSS-a Milorad Pupovac. Na pitanje je li Vlada stabilna, odnosno može li premijerka Kosor i dalje računati na čvrstu potporu SDSS-a, Pupovac je rekao da će njegova stranka, kao i sve ostale članice koalicije podržati Vladu. Pritom je Pupovac odgovorio na SDP-ove prozivke da ostankom uz premijerku produljuju daljnju agoniju u Hrvatskoj.

»Svjesni smo nezadovoljstva građana, ali ako samo srljamo, ako nedovoljno pripremljeni uđemo u promjene, napravit ćemo još gore. Naše se društvo treba strukturalno početi mijenjati», zaključio je Pupovac. Inače, u saborskim klupama sjede ukupno 153 zastupnika, od toga vladajuća većina broji 82 člana vladajuće koalicije, pa je gotovo nemoguće da se sutra na Markovom trgu izglasa nepovjerenje premijerki Kosor.

Vezane vijesti

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz… Više

Komentari

registracija
26/11/09

abar, 27.10.10. 08:32

Koji konj


registracija
14/11/07

laufer, 27.10.10. 10:09

Naravno da neće.
Osim gubitka zastupničke plaće i neizvjesnosti novog izbora, to znači gubitak za sve one koji su po stranačkoj liniji zasjeli na državne jasle.


registracija
30/6/10

petrus7, 27.10.10. 11:48

Konjina srpska. Skupa s bjeloglavom srpskom kokoši nam se osvećuju što smo ih naguzili '95-te.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika