27.10.2010. / 15:21

Autor: Totalsport

Budući suprug Marije Šarapove zaručnički prsten platio 250.000 dolara

S obzirom na Slovenčevu plaću, a zarađuje 5.5 milijuna dolara na godinu, lako je izračunati da je Vujačič ipak škrtario. Njegove dvije mjesečne plaće iznosile bi točno 912.000 dolara

Marija ŠarapovaMarija ŠarapovaProšlog tjedna ruska je 23-godišnja tenisačica Marija Šarapova pristala na prosidbu slovenskog košarkaša LA Lakersa Saše Vujačiča.

US Weekly piše da se galantni bek-šuter iskazao darujući svoju djevojku na prvu obljetnicu njihove ljubavne veze 250.000$ vrijednim prstenom. Za list je jedan ekspert za nakit potvrdio cijenu prstena od kojeg se Šarapova posljednjih dana ne odvaja, otkrivši da se radi o osmokaratnom dijamantu.

Apsolutno dostojno trostruke Grand Slam pobjednice i u dva navrata najbolje svjetske tenisačice. Ili ipak nije.

Kolumnist Yahooa Chris Chase piše da ga je njegova cijenjena majka uvijek učila da na zaručnički prsten valja potrošiti iznos dviju mjesečnih plaća.

"Manje bi značilo da se dragana ne poštuje adekvatno, više bi bilo pretjerivanje."

S obzirom na Slovenčevu plaću, a zarađuje 5.5 milijuna dolara na godinu, lako je izračunati da je Vujačič ipak škrtario. Njegove dvije mjesečne plaće iznosile bi točno 912.000$.

U dolazećem braku sportskih zvijezda Vujačič će, međutim, svakako biti partner koji zarađuje manje. Prema procjeni Forbesa, Šarapova je prošle godine samo od sponzorskih ugovora inkasirala 25 milijuna dolara. Vujačičeva plaća za nju je - sitniš.

Vezane vijesti

Renking karijere za Martić i Vekić, Šarapova na vrhu

Renking karijere za Martić i Vekić, Šarapova na vrhu

Najnovija ljestvica najboljih tenisačica svijeta ponudila je brojne promjene, kako u Topu 10, tako i među najboljim hrvatskim igračicama. Tako su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika