29.10.2010. / 10:24

Autor: Nacional.hr

Suspendirane tri urednice na HTV-u zbog Ive Sanadera

Njima je zamjereno što svoje izvještavanje o bivšem gazdi (hrvatske vlade) nisu skratile. Navodno im je rečeno da to nije toliko interesantna tema za gledatelje

Autor:
Katja Kušec: Petar Glebov/24sataAutor: Katja Kušec: Petar Glebov/24sataHTV-ove novinarke i urednice Katja Kušec, Ljiljana Saucha i Inja Svetl suspendirane su zbog 'neprimjereno dugog priloga' o povratku odbjeglog premijera Ive Sanadera u Hrvatski sabor prošlog petka u podnevnim vijestima.

Suspendirao ih je v.d. glavnog urednika Informativnog programa Renato Kunić, i to zbog činejnice da je prilog o Sanaderu trajao pet minuta i 15 sekundi umjesto uobičajenih četrdesetak sekundi. Katja Kušec taj je dan bila ispred Sabora, izvještavajući pet minuta o atmosferi pred parlamentom, uz nagađanja gdje bi nekadašnji premijer mogao sjediti nakon povratka u saborske klupe.

Izvještaj je dakle trajao više od pet minuta, tijekom kojeg se Sanader nije ni pojavio na licu mjesta. Što se tiče Sauche i Svetl, njima je zamjereno što svoje izvještavanje o bivšem gazdi (hrvatske vlade) nisu skratile. Navodno im je rečeno da to nije toliko interesantna tema za gledatelje, na što su urednice tvrdile da je interes ipak bio iznimno velik. No, njihovi nadređeni na kraju se nisu složili.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
5/3/10

starimudrac, 29.10.10. 10:36

"ako neka stranka neprimjereno utječe na javnu televiziju, to je protuustavno djelo" - rekli bi ustavni sudci. ali ih to šeks ne bu pital.


registracija
1/1/70

, 29.10.10. 10:37

Znamo mi (narod) da je HRT lopovsko produzena ruka razno raznih MAFIJASA i interesnih skupina.SRAMOTA !!!


registracija
1/1/70

, 29.10.10. 10:50

Evo prilike smotanom Milanovicu da povede raspravu o ovokvim kriminalnim radnjama...da izvijesti EU...i da pokaze kako i na kakav nacin Jaca...vidi slobodu medija i novinarskog posla u nakaradnoj drzavi.
Javi se Mile.


registracija
14/11/07

laufer, 29.10.10. 11:50

Ne znaju žemske što "narod želi"... to "znaju" samo visoko pozicionirani HTV djelatnici koje je postavio HDZ.
I kojima Jaca redovno javlja što "narod želi".


registracija
11/1/10

fluid, 29.10.10. 12:35

Ma vlada se kune da nema uticaja ni na medije ni na pravosuđe.Nije li i ovo i dokaz i pokazatelj da je tome tako?Dakle svi izmišljaju samo vlada govori istinu.Dabogda se ugušili u svojim istinama i obmanama.Vjerujem da će ovaj narod to prepoznati i kaznit.Na izborima.Osim ako se ponovo ne proda za Judine škude i siću sa gospodarevog stola.


registracija
19/10/10

lunar, 29.10.10. 12:41

Nema više prodaje za judine škude.
Nema Juda više škuda!


registracija
11/1/10

fluid, 30.10.10. 12:29

Lunar@.Možda ti i nisi Juda,to ti sam najbolje znaš ali trebaš također znati da HDZ izbore i dobiva upravo kupovinom "Judinim škudima".Npr.Poticaji za poljoprivredu.Neviđena glupost ali u pozadini kupovanje glasova.Dobiš novce na hektare a nemoraš prikazati šta si zasijao!?Ima li veće gluposti osim ako je kupovanje glasova.Tada je kriminal.Abnormalne i nezaslužene mirovine i benificije .Naročito lažnim braniteljima i invalidima.Potom saborskim zastupnicima.Menadžerima,agentima u poduzećima i td.i td.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika