29.10.2010. / 18:00

Autor: Hina

Berlusconi se ne namjerava ispričavati za svoju "ljubav prema ženama"

Talijanski premijer Silvio Berlusconi u petak je rekao da voli život i žene i da se neće ispričavati za to što u njima uživa, nakon što su se na naslovnicama listova pojavila nova izvješća o mladim ženama i zabavama na njegovim posjedima.

Silvio BerlusconiSilvio BerlusconiTalijanski premijer Silvio Berlusconi u petak je rekao da voli život i žene i da se neće ispričavati za to što u njima uživa, nakon što su se na naslovnicama listova pojavila nova izvješća o mladim ženama i zabavama na njegovim posjedima.

Talijanski listovi su izvijestili da je 17-godišnja Marokanka pod imenom "Ruby" milanskim sucima rekla da je bila na zabavama u Berlusconijevoj privatnoj rezidenciji u okolici Milana.

Izvješća su postavila nova pitanja o osobnom životu premijera kojeg je njegova supruga optužila za "druženje s maloljetnicama" i prošle godine zatražila razvod nakon što je Berlusconi snimljen na zabavi za 18. rođendan djevojke koja želi postati model.

Navodi o tome što se događalo na zabavama su neodređeni i uvelike se razlikuju a Berlusconi je rekao da neće ništa dodavati onome što je djevojka rekla ali nije ni zanijekao da se zabavljala u njegovoj villi.

"Vrlo sam ponosan na svoju sposobnost da budem domaćin, prilično rijedak a možda i jedinstven domaćin", rekao je 74-godišnji premijer novinarima u izjavi za televiziju nakon sastanka s europskim čelnicima u Bruxellesu. "Ja sam zaigrana osoba, puna života. Volim život, volim žene".

"Vodim strašan život. Imam život koji traži nadljudske napore", rekao je. "Radim kao nitko drugi sve do pola dva u noći".

Ako tu i tamo osjetim potrebu za opuštajućom večeri, da ispričam nekoliko šala, za mentalnu terapiju, da očistim mozak od svih tih briga, mislim da je to dio moje osobnosti a u mojim godinama nitko me ne može natjerati da promijenim svoj način života", rekao je.

Berlusconi je rekao da je pomogao djevojci, koja je živjela u teškim okolnostima, kada je bila u nevolji s policijom. On je rekao da joj je pokušao naći smještaj ali je zanijekao da joj je plaćao ili se nedopušteno upletao u pravosudni sustav.

"Ta mi je osoba predstavljena kao osoba koja je imala tragičan život i odlučio sam joj pomoći, kao što pomažem svakome tko je bio u kontaktu sa mnom, kada mogu", rekao je.

Vezane vijesti

Berlusconi predlaže predsjednički sustav za Italiju

Berlusconi predlaže predsjednički sustav za Italiju

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi je u petak predložio da Italija usvoji predsjednički sustav vlasti, nalik na francuski, i nije isključio… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 29.10.10. 18:26

Promiskuitet je osobna i privatna stvar.Javna prostitucija političara u smislu loših i kriminalnih poteza političara kojom vrijeđa i oštećuje narod kojega predstavlja,je blamaža i nedopustivo.To su dijametralno dvije suprotne strane iste medalje.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika