30.10.2010. / 14:11

Autor: Hina

MUP nastoji povezati slučaj mrtvog mladića u Karlovcu s prstom pronađenim u Rijeci

Eventualni pronalazak dijela mladićeva tijela u Rijeci kao nova okolnost baca dodatnu sumnju na samoubojstvo, tim prije što mladić, koliko se za sada zna, nije nikome ostavio oproštajno pismo, kazao je Perković

Foto: PixsellFoto: PixsellU zagrebačkom Centru za kriminalističko vještačenje "Ivan Vučetić" utvrdit će se pripada li ljudski prst pronađen u Rijeci mladiću, čije je tijelo bez jednog prsta, nađeno u automobilu na karlovačkom području, potvrdila je danas glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Tamara Grčić.

Slučaj pronalaska mrtvoga tijela 20-godišnjeg mladića u predgrađu Mekušje i dalje se vodi kao predmet suicida, kazao je Hini danas istražni sudac Ivan Perković, no dodao je kako eventualni pronalazak dijela mladićeva tijela u Rijeci otvara sumnju da je riječ o ubojstvu.

Eventualni pronalazak dijela mladićeva tijela u Rijeci kao nova okolnost baca dodatnu sumnju na samoubojstvo, tim prije što mladić, koliko se za sada zna, nije nikome ostavio oproštajno pismo, kazao je Perković.

Odgovarajući na upit upućuje li nešto iz života tog mladića na okolnosti smrti, Perković je rekao kako je preminuli "primjer mladića koji je uredno studirao, bavio se glazbom i svirao, te bio povučen i ništa drugo".

Zamjenik županijske državne odvjetnice Mladen Krajačić kazao je Hini da se nastoje povezati slučajevi u Rijeci i Karlovcu, ali će se, bez obzira na to pripada li prst iz Rijeke Karlovčaninu, koji je tamo živio i studirao, ili ne, trebati ustanoviti način i sredstvo odvajanja prsta od tijela i sve druge okolnosti, koje mogu pomoći da se razjasni ta tragedija.

U izvješćima na internetskoj stranici Državne uprave za zaštitu i spašavanje navedeno je kako je, na zahtjev karlovačke policije, 27. listopada lociran mobitel nestalog mladića i zatim primljena obavijest od policije da je tijelo nestaloga nađeno u prtljažniku automobila u Mekušanskom polju (Karlovac), a na vozilu su bile napisane poruke koje su upozoravale da su u njemu opasni plinovi. Navodi se i da je u vozilu bilo nađeno oko 4 litre tekućine, koja je otpremljena na analizu.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika