02.11.2010. / 12:41

Autor: Hina

Eksplozija ispred švicarskog veleposlanstva u središtu Atene

Grčka policija u ponedjeljak je spriječila više pokušaja atentata paketima-bombama upućenim na adrese francuskog predsjednika, te veleposlanstva Meksika, Nizozemske i Belgije. Grčka policija također je uhitila i dva mlada Grka, stara 22 i 24 godine, koji bi u utorak trebali biti izveden pred sud

Foto: ReutersFoto: ReutersMala bomba eksplodirala je u utorak ispred zgrade veleposlanstva Švicarske u središtu Atene, ali za sada nema izvještaja o mogućim žrtvama, objavila je grčka policija, a prenose svjetske novinske agencije.

"Mala bomba eksplodirala je ispred švicarskog veleposlanstva u Ateni, za sada nemamo izvješća o žrtvama", kazao je neimenovani policijski izvor za britansku novinsku agenciju Reuters.

Prema prvim izvješćima, nepoznata osoba bacila je malu eksplozivnu napravu koja je eksplodirala u dvorištu veleposlanstva Švicarske.

Veleposlanstvo Bugarske u Ateni u utorak je upozorilo grčku policiju na sumnjivi paket pronađen u zgradi, dan nakon što je u glavnom gradu Grčke zaplijenjen paket s bombom upućen na adresu francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozya i na još tri strana veleposlanstva.

Grčka policija u ponedjeljak je spriječila više pokušaja atentata paketima-bombama upućenim na adrese francuskog predsjednika, te veleposlanstva Meksika, Nizozemske i Belgije. Grčka policija također je uhitila i dva mlada Grka, stara 22 i 24 godine, koji bi u utorak trebali biti izveden pred sud.

Vezane vijesti

Ublažavanje grčkog tereta reformi

Ublažavanje grčkog tereta reformi

Grčka želi smanjenje poreza, dodatnu pomoć za sirotinju i nezaposlene, zamrzavanje otpuštanja u javnom sektoru i više vremena za rezanje deficita,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika