03.11.2010. / 10:45

Autor: Andrea Belin

Angelina Jolie odustala od snimanja u susjednoj BiH?

Scene koje su se trebale snimati u susjednoj BiH navodno će se ipak snimati u Budimpešti, a takvu odluku glumica je navodno donijela zbog ministra kulture Federacije Bosne i Hercegovine Gavrila Grahovca

Angelina JolieAngelina JolieHollywoodska glumica Angelina Jolie navodno je odustala od snimanja svog redateljskog prvijenca 'Bezimena ljubavna priča' u Sarajevu.

Kako piše srpski Blic, scene koje su se trebale snimati u susjednoj BiH navodno će se ipak snimati u Budimpešti, a takvu odluku glumica je donijela zbog ministra kulture Federacije Bosne i Hercegovine Gavrila Grahovca koji je nakon reakcija udruge 'Žene žrtve rata' prvotno zabranio snimanje, a zatim opet odobrio.

S druge strane, Edo Šarkić, direktor producentske kuće 'Scout film', koja je zadužena za traženje lokacija za snimanje na području BiH tvrdi suprotno. Za portal sourche.ba je izjavio kako je ova informacija netočna te da Angelina Jolie u Sarajevo dolazi već 10. studenog.

Podsjetimo, snimanje u Budimpešti nevjenčana supruga Brada Pitta započela je početkom listopada, a jednu od glavnih uloga tumači i Rade Šerbedžija.

Vezane vijesti

Angelina Jolie promaknuta za posebnu izaslanicu UN-a

Angelina Jolie promaknuta za posebnu izaslanicu UN-a

Američka glumica Angelina Jolie, veleposlanica dobre volje Visokog povjereništva UN-a za izbjeglice, promaknuta je za posebnu izaslanicu njegova šefa… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika