05.11.2010. / 14:28

Autor: Hina

Josipović odgovorio srbijanskim medijima: Ispričao sam se srpskim žrtvama

Jučerašnji posjet srbijanskog predsjednika Borisa Tadića Vukovaru i Paulin Dvoru ponovno je ocijenio izuzetno uspješnim istaknuo je da Hrvatska zaslužuje dobre susjede kao što i oni zaslužuju dobru Hrvatsku

Boris Tadić i Ivo JosipovićBoris Tadić i Ivo JosipovićPredsjednik Republike Ivo Josipović rekao je danas da se u Paulin Dvoru ispričao srpskim žrtvama demantirajući pisanje nekih srpskih medija koji ga prozivaju za izostanak isprike.

Predsjednik Josipović je nakon obilježavanja Dana Fakulteta političkih znanosti na novinarski upit komentirao medijske napise kako se on jučer za razliku od predsjednika Borisa Tadića nije ispričao žrtvama.

"Mislim da nisu dobro slušali ponovno odgledajte snimku", poručio je Josipović. Ocijenio je da je riječ o iskrivljavanju činjenica onih medija koji iz nekog razloga ne žele politiku pomirenja.

Riječ je o nedosljednosti istaknuo je, jer su do jučer pisali da nema pomirenja dok predsjednik Tadić ne dođe u Vukovar a danas se pitaju što je tamo tražio i zašto je došao. "Drago mi je što su takvi mediji ipak u manjini" istaknuo je.

Jučerašnji posjet srbijanskog predsjednika Borisa Tadića Vukovaru i Paulin Dvoru ponovno je ocijenio izuzetno uspješnim istaknuo je da Hrvatska zaslužuje dobre susjede kao što i oni zaslužuju dobru Hrvatsku.

Predsjednik je na novinarski upit komentirao i rastući euroskepticizam u hrvatskoj javnosti istaknuvši kako je zadaća svih relevantnih političkih subjekata da pripreme građane za europsku budućnost.

"Uglavnom sve relevantne političke stranke ugradile su u svoj program europsku budućnost Hrvatske i sada je na njima da održe svoje obećanje, poručio je Predsjednik.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

registracija
14/11/07

laufer, 05.11.10. 15:22

Što god učinili Josipović i Tadić, "ustaše" i "četnici" neće nikada biti zadovoljni.
I dobro je što je tako.
Dok s jedne strane HSP, a s druge Radikali nezadovoljno kevću, znači da oba Predsjednika rade dobar posao.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika