07.11.2010. / 12:29

Autor: Nacional.hr

Novac pokreće sve: Otvorena sezona lova na Ratka Mladića

Istražitelji svaku informaciju provjeravaju, no do sad nije bilo konkretnih informacija o tome gdje se skriva najtraženiji haaški optuženik

Ratko MladićRatko MladićRepublika Srbija raspisala je nagradu od 10 milijuna eura za informaciju koja će dovesti do uhićenja Ratka Mladića i građani su otvorili sezonu lova.

Kako piše beogradski Blic, telefonske linije na koje građani mogu javiti informacije usijale su se. Dnevno oko 50 građana nazove Srpsku sigurnosno-obavještajnu službu. Neki se samo raspituju oko procedure za podizanje novca, no neki pružaju informacije koje bi mogle pomoći u istrazi.

Istražitelji svaku informaciju provjeravaju, no do sad nije bilo konkretnih informacija o tome gdje se skriva najtraženiji haaški optuženik.

Podsjetimo, predsjednik Tadić je nedavno izjavio kako srbijanske vlasti rade sve što je u njihovoj moći kako bi pronašli Ratka Mladića no da ne znaju gdje se on nalazi.

Izdašna nagrada mogla bi natjerati i njegove bliske suradnike da ga izruče policiji.

Vezane vijesti

Branku Lustigu počasno Srce Sarajeva

Branku Lustigu počasno Srce Sarajeva

Istaknuti filmski umjetnik Banko Lustig dobitnik je počasne nagrade Srce Sarajeva, koju i ove godine dodjeljuje Sarajevo Film Festival (SFF),… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika