08.11.2010. / 14:09

Autor: Nacional.hr

'Sevdah u Lisinskom' - 17. studenog u srcu Zagreba

Producent Tomislav Kašljević i ove godine će okupiti vrhunske interpretatore sevdalinki među kojima svakako valja istaknuti divu sevdaha Zehru Deović,koja ove godine obilježava 50 godina umjetničkog rada

„Sevdah u Lisinskom", koncert za koji se već četvrtu godinu za redom traži ulaznica više, održat će se 17. studenog u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog s početkom u 20 sati.

Producent Tomislav Kašljević i ove godine će okupiti vrhunske interpretatore sevdalinki među kojima svakako valja istaknuti divu sevdaha Zehru Deović,koja ove godine obilježava 50 godina umjetničkog rada. Rijetka je to prilika čuti i vidjeti na jednom mjestu toliki broj najboljih i napopularnijih izvođača sevdalinke.

Uz Zehru Deović, neke od najljepših sevdalinki izvest će Nedžad Salković, Hanka Paldum, Muhamed Mujkanović, Nedžad Imamović, Nedeljko Bilkić, Merima Njegomir, Alma Subašić, Amira Medunjanin, Edin Karamazov i Hari Mata Hari. Ove vrsne pjevače pratit će orkestar pod ravnanjem Dinka Mujanovića. Kroz program će voditi Branko Uvodić.

Organizatori predstojećeg koncerta očekuju da će se i za ovogodišnji koncert „Sevdah u Lisinskom" tražiti karta više kao i za prethodna tri, kada su dvorane bile ispunjene do posljednjeg mjesta.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika