15.11.2010. / 15:07

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza: Akcije naoružanih skupina, brutalna ubojstva i premlaćivanja

Poznata astrologinja Anđelka Subašić najavljuje tjedn koji će obilježiti sukobi unutar vojske, razne akcije naoružanih skupina, brutalna ubojstva i premlaćivanja među mladima, pogibije motociklista u prometnim nesrećama te niz sukoba zbog samo verbalne reakcije i zbog vjerskih različitosti

Anđelka SubašićAnđelka SubašićZdruženo djelovanje Marsa i Merkura u aktualnome tjednu ubrzava kretanje ljudi i vozila, uzrokuje velike gužve i naravno i potrese raznih vrsta: zemljotrese i društvene potrese.

Sukobi unutar vojske, razne akcije naoružanih skupina, brutalna ubojstva i premlaćivanja među mladima, pogibije motociklista u prometnim nesrećama te niz sukoba zbog samo verbalne reakcije i zbog vjerskih različitosti-sve to će obilježiti ovaj tjedan a kulminirati u samom kraju tjedna.

Na istoku prijeteći potresi i masovne nesreće u prometu. Na području Polinezije potresi i sukobi a sukoba će biti i u području Tibeta koji započnu najprije sa prosvjedima pa zatim sukobom sa policijom.

Moguće je i odmazda skupina. Na zapadu ponovno problemi s rudnicima i u poljoprivredi. Brazil će prednjačiti sa informacijama iz politike. I dijelovi zapadne Afrike su opasni za putovanje. Kritični dani su utorak 16., četvrtak 18. i petak 19. studeni. Izbjegavajte sukobe, usporite u vožnji, ne riskirajte s ulaganjima.

www.andelkasubasic.com

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika