15.11.2010. / 14:44

Autor: Hina

Prepoznao se na Google Street Viewu pa se odlučio za dijetu: Izgubio 40 kilograma

Britanac, težak više od 130 kg, odlučio se za dijetu pošto se prepoznao na googleovu servisu Street View, piše u ponedjeljak britanski dnevnik Daily Telegraph.

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaBritanac, težak više od 130 kg, odlučio se za dijetu pošto se prepoznao na googleovu servisu Street View, piše u ponedjeljak britanski dnevnik Daily Telegraph.

Rob Mewse (56) bio je "zgrožen" kad je prije godinu dana prepoznao svoju siluetu na tom programu koji gradove prikazuje iz ulične perspektive.

"Bio sam golem. Trbuh mi je stršao i izgledao sam stravično", kazao je Mewse, koji je odmah počeo dijetu i športske aktivnosti uz osobnog trenera.

Zahvaljujući strogoj dijeti, voću, salatama i bjelančevinama, umjesto kolača i gotove hrane koje je običavao jesti, Mewse je izgubio trećinu svoje težine i sad ima 89 kilograma. "Ako sam ja mogao, svi to mogu učiniti", rekao je.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika