18.11.2010. / 11:19

Autor: Nacional.hr

Rasprava u Argentini: Pogledajte kako je zastupnik 'popio' šamarčinu od kolegice

U jednom je trenutku zastupnica Graciela Camano doslovno ošamarila Carlosa Kunkela. Oporbena zastupnica kaže kako je Kunkel pokazao nedostatak poštovanja prema njoj te ju je u prošlosti već napadao, ali nije željela otkriti što joj je Kunkel točno rekao da je zaslužio šamar

Foto: screenshot youtubeFoto: screenshot youtubeU hrvatskom Saboru u srijedu je vođena jedna od dosadnijih i mirnijih rasprava o proračunu za iduću godinu. Nije bilo velikih svađa, jedino se premijerka Kosor u jednom trenutku naljutila na zastupnice SDP-a koje su joj iz klupa dobacile kako ju može biti sram, a ministar financija na kraju rasprave čak se i zahvalio zastupnicima što se nisu 'počerupali'.

Potpuno drugačiju sliku mogli smo vidjeti i argentinskom parlamentu, gdje se također raspravljalo o proračunu, ali je tamo čak došlo i do fizičkog obračuna.

I to kakvog! U jednom je trenutku zastupnica Graciela Camano doslovno ošamarila Carlosa Kunkela. Oporbena zastupnica kaže kako je Kunkel pokazao nedostatak poštovanja prema njoj te ju je u prošlosti već napadao, ali nije željela otkriti što joj je Kunkel točno rekao da je zaslužio šamar.

Bilo bi zanimljivo vidjeti što bi se dogodilo u hrvatskom parlamentu kada bi npr. Milanka Opačić opalila šamarčinu Borisu Kunstu. No na našu žalost (ili sreću) takve scene u dogledno vrijeme nećemo gledati.

Vezane vijesti

EP oštro napao postignuti dogovor o promjeni Schengena

EP oštro napao postignuti dogovor o promjeni Schengena

Zastupnici Europskog parlamenta oštro su kritizirali zemlje članice i zatražili od njih da preispitaju svoju odluku prema kojoj europski… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika