18.11.2010. / 15:00

Autor: Nacional.hr

Jeziva vijest iz SAD-a: Bračni par se dvoumi oko pobačaja. Čitatelje su pozvali da odluče!

Novinari portala Gawker su kontaktirali ovaj par pitavši ih je li riječ o nekoj podvali, međutim Pete Arnold je potvrdio da nije riječ o nikakvoj šali već da uistinu traže mišljenje posjetitelja

Pete and Alisha Arnold Pete and Alisha Arnold Bračni par iz Minneapolisa, tridesetogodišnjaci Pete i Alisha Arnold očigledno još uvijek nisu sigurni jesu li spremni za roditeljstvo, a odgovor na to pitanje odlučili su potražiti na nadasve stravičan način: od posjetitelja svog bloga Birthornot.com.

Na spomenutom blogu postavili su pitanje 'Should We Give Birth or Have an Abortion', odnosno 'smatrate li da trebamo zadržati dijete ili napraviti pobačaj'. Nakon što su u rujnu saznali da će dobiti dijete, na blog su stavili podatke o zdravstvenom stanju majke i fetusa popraćene slikama i videom, i na kraju gore navedeno anketno pitanje i naputak da se glasanje zatvara 7. prosinca.

Do toga datuma par planira provjeriti podatke kako bi bili sigurni da nije bilo nekih nepravilnosti. Prema tome odlučiti će se hoće li zadržati ili pobaciti dijete. Za konačnu odluku ostati će im dva dana jer tada će Alisha ući u dvadeseti tjedan trudnoće, a to joj je ujedno posljednja prilika za pobačaj. Novinari portala Gawker su kontaktirali ovaj par pitavši ih je li riječ o nekoj podvali, međutim Pete Arnold je potvrdio da nije riječ o nikakvoj šali već da uistinu traže mišljenje posjetitelja. Inače, Alisha Arnold trebala bi roditi dječaka, a prije ove trudnoće, u posljednjih godinu i pola imala je dva pobačaja.

Vezane vijesti

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Ispijanje šalice ili dvije kave tijekom trudnoće ili dojenja neće utjecati na kvalitetu sna novorođenčeta, pokazalo je brazilsko istraživanje koje je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika