19.11.2010. / 15:03

Autor: NCL Promo

Udruga Prirodno roditeljstvo: Masaža za bebe i pilates za mame nakon poroda

Uvodna radionica će se održati u četvrtak , 25. 11. 2010. od 18.00 u prostorijama Centra 'Integro' u sklopu Sportsko rekreacijskog centra Avenue BALL

Odvojite sat vremena tjedno i budite dio grupe roditelja koja će, nakon uvodne radionice, unutar 4 okupljanja bolje upoznati svoju bebu i povezati s njom kroz svijet masaže i vježbanja. Dođite dobre volje u ugodnoj odjeći ( trenirka, čarape ) sa bebinom dekicom, ručnikom, tetra pelenom i naravno svojim najdražim a za sve ostalo brinemo se mi! Prijava je obavezna jer je broj sudionika na radionici ograničen, stoga vas molimo da kao prijavu pošaljete uzvratni mail s imenom i prezimenom roditelja koji dolaze.

Uvodna radionica će se održati u četvrtak , 25. 11. 2010. od 18.00 u prostorijama Centra 'Integro' u sklopu Sportsko rekreacijskog centra Avenue BALL (do nedavno Habyland) na adresi Slavonska avenija 3, Zagreb (iza MUP-a na Heinzelovoj). Radionice su namijenjene roditeljima s bebom od 2 do 12 mjeseci.

Mapu možete pronaći na www.prirodnoroditeljstvo.com , Predavanja i radionice , Kako do nas
Parking je besplatan. Uvodna radionica je besplatna, no plaćamo participaciju za prostor 25 kn po osobi, 40 kn po roditeljskom paru. Cijena po redovnoj radionici je ukupno 150 kn za oba ili jednog roditelja s bebom.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika