23.11.2010. / 12:33

Autor: Hina

'Crocodile Dundee' ipak nije utajio porez

Hogan (70), koji je u sporu s poreznom upravom punih pet godina, odbacivao je te optužbe i tvrdio da ATO "očajnički želi uloviti neku slavnu osobu samo kako bi opravdao svoje troškove"

Paul HoganPaul HoganAustralski glumac Paul Hogan, zvijezda filmskog serijala "Crocodile Dundee", saznao je u utorak da su australske vlasti zbog "nedostatka dokaza" odustale od istrage protiv njega zbog navodne utaje poreza.

Početkom ove godine, vlasti su Hoganu privremeno zabranile da napusti Australiju i onemogućile mu povratak u Sjedinjene Države, gdje inače živi sa svojom suprugom Lindom Kozlowski, također glumicom iz "Crocodilea Dundeeja".

Australska porezna uprava (ATO) Hogana je optuživala da joj duguje 150 milijuna australskih dolara (800 milijuna kuna) neplaćena poreza.

Hogan (70), koji je u sporu s poreznom upravom punih pet godina, odbacivao je te optužbe i tvrdio da ATO "očajnički želi uloviti neku slavnu osobu samo kako bi opravdao svoje troškove".

Vezane vijesti

Marihuana s državnim pečatom

Marihuana s državnim pečatom

Urugvajska vlada objavila je prijedlog zakona kojim želi ozakoniti i nadzirati tržište marihuane, ocjenjujući da je ta droga manje opasna od crnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika