24.11.2010. / 12:10

Autor: Nacional.hr

Samsung Galaxy Tab u Vipu za 1999 kuna

Riječ je o tabletu s Android operativnim sustavom 2.2 koji korisnicima osigurava jedinstveno mobilno iskustvo uz pretraživanje interneta kao na osobnom računalu, te e-mail, glasovne i video pozive, SMS/MMS i stalni pristup društvenim mrežama

Samsung Galaxy TabSamsung Galaxy TabVipnet od danas prvi u Hrvatskoj korisnicima nudi jedan od najtraženijih "tableta" današnjice - Samsung GALAXY Tab. Ovaj atraktivan i svjetski popularan uređaj dostupan je u Vip ponudi od 1.999 kuna u tarifama Sve za mene 600 i Sve za posao 600. Riječ je o tabletu s Android operativnim sustavom 2.2 koji korisnicima osigurava jedinstveno mobilno iskustvo uz pretraživanje interneta kao na osobnom računalu, te e-mail, glasovne i video pozive, SMS/MMS i stalni pristup društvenim mrežama.

Kompaktan i lagan uređaj malih dimenzija lako je prenosiv, a 7-inčni TFT-LCD zaslon osjetljiv na dodir omogućava odličnu preglednost naprednih multimedijskih sadržaja, dok je uz 4000mAh bateriju moguće neprekidno gledanje filmova u trajanju od 7 sati. Ujedno, HD video sadržaji na uređaju podržani su nizom multimedijskih formata kao što su DivX, XviD, MPEG4, H.263, H.264 i drugi.

Uređaj je opremljen s dvije kamere - prednjom od 1,3 megapiksela za video pozive pomoću 3G tehnologije, dok je druga, glavna kamera od 3 megapiksela s LED bljeskalicom smještena na poleđini uređaja i služi za snimanje video materijala i fotografija koje korisnici mogu vrlo jednostavno uređivati, učitavati i podijeliti s prijateljima.

Uz veliki izbor aplikacija dostupnih na Android marketu i Samsung application storeu te widgeta, uređaju su dodane i jedinstvene Samsungove aplikacije Social Hub i Readers Hub namijenjene društvenim mrežama i e-čitanju. Readers Hub omogućava pristup bogatoj digitalnoj biblioteci, čitanje knjiga i dnevnih novina, a prilagođen je i hrvatskom tržištu jer nudi čak šet lokalnih publikacija. GALAXY Tab podržava i Adobe Flash Player 10.1 za besprijekoran pregled svake Internet stranice.

Vezane vijesti

VIPnet jedini ostvario rast u poslovima s državom

VIPnet jedini ostvario rast u poslovima s državom

Državne institucije i javna poduzeća lani su potrošili 128,3 milijuna kuna na nabavu telekom usluga, što je 45 posto manje u odnosu na 2010. HT -… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika