30.11.2010. / 11:59

Autor: Nacional.hr

Bandić se ne boji izbora: 'Dosta sam ostario, ali spreman sam za boj'

Na današnjoj sjednici Skupštine nije i odluka o liberalizaciji autotaksi tržišta jer, kako je rekao gradonačelnik Bandić, prekasno je Ured za promet dobio odgovor Ministarstva prometa i zato će ta odluka ići tek na iduću sjednicu

Milan BandićMilan Bandić"Tko je protiv socijalne pravednosti u ovo krizno vrijeme i odbija proračun, ići će na izbore", poručio je gradonačelnik Milan Bandić s govornice Gradske skupštine koja raspravlja o prijedlogu gradskog proračuna. Rekao je da izbore ne zaziva, ali ih se ni ne boji.

"U ovih 15-ak godina dosta sam ostario, ali spreman sam za boj", dodao je Bandić tijekom aktualnog sata Gradske skupštine, ponavljajući kako neće odustati od novog sustava plaćanja dječjih vrtića prema dohodovnom cenzusu.

"Ne pljačkamo djecu ni umirovljenike nego izgrađujemo socijalnu odgovornost i pravednost po imovinskom cenzusu. Otvoren sam za svaku sugestiju, ali ne na štetu siromašnih i srednjeg sloja", rekao je Bandić.

Na današnjoj sjednici Skupštine nije i odluka o liberalizaciji autotaksi tržišta jer, kako je rekao gradonačelnik Bandić, prekasno je Ured za promet dobio odgovor Ministarstva prometa i zato će ta odluka ići tek na iduću sjednicu.

Podsjetimo, zagrebačka Gradska skupština danas će raspravljati o gradskom proračunu za 2011. koji je predložen u iznosu od 6,79 milijardi kuna što je 110 milijuna kuna ili 1,65 posto više od ovogodišnjeg, rebalansiranog proračuna.

Vezane vijesti

SDA dosljedno protiv proračuna BiH

SDA dosljedno protiv proračuna BiH

Stranka demokratske akcije Bosne i Hercegovine (SDA) potvrdila je u srijedu kako će ostati dosljedna u protivljenju proračunu za 2012. godinu u… Više

Komentari

registracija
30/11/10

jato, 30.11.10. 12:47

Bandiću,,najbolje kupi prnje i u kamenjar uzgajati ovce....
jesi lopina ali bojim se da poslije tebe dolaze još veće lopine ..
Franjo Tuđman je hranil svog Fifija; dođi Fifi,hočeš malo mesića?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika