30.11.2010. / 12:24

Autor: Nacionalova redakcija

Nacional: Afera Fimi medija - istraga se seli na HTV

Zagrebački novinari prošlog su tjedna nagađali da je te informacije u saborskim krugovima počeo širiti bivši glasnogovornik Sanaderove vlade Ratko Maček, te da on to navodno čini jer ga je strah da i on ne bude povezan s aferom Fimi-media

HLOVERKA NOVAK-SRZIĆ tvrdi da je šokirana da se nju i Dijanu Čuljak-Šelebaj spominje u kontekstu Fimi medijeHLOVERKA NOVAK-SRZIĆ tvrdi da je šokirana da se nju i Dijanu Čuljak-Šelebaj spominje u kontekstu Fimi medijeHloverka Novak- Srzić i Dijana Čuljak, poznate novinarke zaposlene na Hrvatskoj televiziji, surađivale su s tvrtkom Fimi-media Nevenke Jurak i tako dodatno zarađivale - glasi informacija koja se od sredine prošlog tjedna intenzivno prepričava u zagrebačkim političkim, pravosudnim i novinarskim krugovima.

Navodno se do tih informacija došlo kad su istražitelji Uskoka ispitivali protagoniste afere Fimi-media koji su nedavno pušteni iz remetinečkog pritvora zbog temeljite suradnje s istražiteljima Uskoka.

Visoki pravosudni izvor upućen u aferu Fimi-media u razgovoru za Nacional, zbog obveze čuvanja službene tajne, nije tu informaciju htio potvrditi, ali ju nije ni demantirao.

Hloverka Novak-Srzić u razgovoru za Nacional potvrdila je da je čula za tu informaciju, ali ju energično demantira: "Čula sam da Dijanu Čuljak-Šelebaj i mene spominju u kontekstu afere Fimi-media. Takve su me informacije šokirale, jer su posve netočne".

Zagrebački novinari prošlog su tjedna nagađali da je te informacije u saborskim krugovima počeo širiti bivši glasnogovornik Sanaderove vlade Ratko Maček, te da on to navodno čini jer ga je strah da i on ne bude povezan s aferom Fimi-media.

Prema istim izvorima, Maček bi navodno mogao biti povezan s Vinkom Mladineom, direktorom Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, koji je prošlog tjedna uhićen zbog sumnje da je bez javnog natječaja sklapao unosne ugovore s Fimi-medijom.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Nacionala

Vezane vijesti

Optužnica protiv Mladinea podnesena nakon zakonskih rokova?

Optužnica protiv Mladinea podnesena nakon zakonskih rokova?

Prije sudske odluke o utemeljenosti optužnice protiv bivšeg direktora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Vinka Mladinea u slučaju… Više

Komentari

registracija
5/3/10

starimudrac, 30.11.10. 12:44

nije se dijana tako dobro udala, čini se da se njen muž dobro oženio, hehehe!


registracija
30/11/10

jato, 30.11.10. 12:48

kad će smanjenje tv-pretplate?
ovu gamad financiramo?
Jaca je rekla krajem godine na 60 kn, joj zaboravio sam ipak je ona najveća lažljivica u državi


registracija
23/10/09

spinner, 30.11.10. 13:19

Hrvatska je predivna zemlja. Svi sretni i zadovoljni.
Nitko se protiv ničega ne buni...


registracija
1/1/70

, 30.11.10. 13:20

Evo zasto ta MAFIJA s HRT-a zabranjuje Latinicu...Fujjjj!!!


registracija
1/1/70

, 30.11.10. 13:22

Kao da do sad nisu znali da je HLO ,Šelebajka...ZLO na HRT-u. Nikakvo čudo što guše Latina i Latinicu.Istinu treba prepriječiti svim sredstvima da ne izađe na vidjelo.Mafija !!!


registracija
20/11/10

imalkogod, 30.11.10. 13:23

Jučer očekujem latinicu na HRT-u,kad ono čujem da je Hloverka zabranila ...evo zasto!!!! Majku im ....mi ih plaćamo,a oni se rugaju nama.Jezivo !!!


registracija
31/1/10

STTony, 30.11.10. 13:54

Baš bi guštao da Mačeka uhite, lažljiv i rijetko antipatičan lik.


registracija
1/1/70

, 30.11.10. 14:17

Lopovska HLO cenzurira Latinicu,skida istu...pogoduje mafiji,uskraćuje ISTINU sa HRTa da dopre do naroda,a HRT plaća raja.Gdje mi živimo? Sve će se HLO jednog dana raskrinkati,pa ćeš još više biti šokirana lopovčino jedna!!!!


registracija
2/12/09

gromco, 30.11.10. 21:40

ono qaj se na hrtu deshava je politcqa korupcija... a drzavni odvjetnici spavaju.
bitch


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika