06.12.2010. / 09:59

Autor: Hina

Predstavljena knjiga 'Moj život u carstvu delicija' I. Rudenjaka

O autobiografskoj knjizi i Rudenjakovu doprinosu ugostiteljstvu i turizmu govorili su bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić, akademik Luko Paljetak i dubrovački turistički novinar Nikola Šubić

Stjepan Mesić, Luko Paljetak, Ivo Rudenjak; Foto: Grgo Jelavić/PIXSELLStjepan Mesić, Luko Paljetak, Ivo Rudenjak; Foto: Grgo Jelavić/PIXSELLAutobiografska knjiga "Moj život u carstvu delicija" Ive Rudenjaka, jednog od najpoznatijih drubrovačkih i hrvatskih ugostitelja, predstavljena je sinoć u kazalištu Marina Držića u Dubrovniku.

O autobiografskoj knjizi i Rudenjakovu doprinosu ugostiteljstvu i turizmu govorili su bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić, akademik Luko Paljetak i dubrovački turistički novinar Nikola Šubić.

"Knjiga je dokument vremena, života i rada čovjeka koji na najbolji način pokazuje kako u životu treba biti častan i ponosan i onda ostaješ zauvijek", kazao je bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić.

Okupljenima u dubrovačkom kazalištu, među kojima su bili i gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić te direktor Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić, obratili su se i gradonačelnik Bleda Janez Pfeifer te predsjednik Poslovne alijanse Crne Gore Slobodan Radović - Krušo.

Ivo Rudenjak je i dugogodišnji predsjednik Ceha ugostitelja grada Dubrovbnika te dobitnik brojnih nagrada i priznanja, među kojima su Nagrada Hrvatske obrtničke komore te Red hrvatskog pletera.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika