06.12.2010. / 17:27

Autor: Nacional.hr

Pretučen nogometaš Karlovca: 'Bolje ti je da odeš, Srbine'

Srećom, za razliku od mladog hokejaša, nogometaš nije zadobio teže tjelesne ozlijede

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaNakon što je tijekom vikenda zbog toga što je branio djevojke, ispred jednog zagrebačkog kafića, pretučen mladi hokejaš Medveščaka, u javnost je dospjela informacija kako se sličan incident dogodio i u Karlovcu.

Prema prvim informacijama, sedamnaestogodišnji nogometaš Karlovca pretučen je u jednom karlovačkom kafiću u noći sa subote na nedjelju. I ponovno se kao uzrok navodi sukob oko djevojke. No, pojavile su se informacije i kako je povod za napad nacionalna pripadnost.

Naime, kako je sam ispričao Jutarnjem listu, napadači su mu prišli u kafiću i rekli kako bi mu bilo bolje da ode jer je Srbin. Iako u tom trenutku nije reagirao, napadači su ga kasnije dočekali ispred kafića.

Apel predsjednika Medveščaka protiv nasilja: 'Lovrenčiću je od sinoć upitna karijera'

Srećom, za razliku od mladog hokejaša, nogometaš nije zadobio teže tjelesne ozlijede. No, sama činjenica da je kasno po noći bio u kafiću stajati će ga kazne u klubu, koji je već pokrenuo disciplinski postupak.

Vezane vijesti

Trojica mladića poginula kod Tromilje

Trojica mladića poginula kod Tromilje

U teškoj prometnoj nezgodi koja se jutros oko 3 sata dogodila na državnoj cesti D-33, pored naselja Tromilja, poginula su trojica mladića, doznaje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika