08.12.2010. / 14:11

Autor: Hina

Cantona dao autogol: Nije uspio srušiti bankarski sustav

Cantonin poziv, koji izazvao veliku pozornost svjetskih medija i načelno imao mnogo pristaša na internetskim društvenim stranicama, potpuno je propao u utorak jer je samo desetak kostimiranih prosvjednika zatvorilo svoje štedne uloge u pariškoj banci "Societe Generale"

Eric CantonaEric CantonaPozivom štedišama da povlačenjem svojih uloga iz banaka sruše njihov sustav i izvedu "revoluciju", slavni bivši nogometaš Eric Cantona uspio je jedino dati autogol, pišu u srijedu francuski mediji.

Cantonin poziv, koji izazvao veliku pozornost svjetskih medija i načelno imao mnogo pristaša na internetskim društvenim stranicama, potpuno je propao u utorak jer je samo desetak kostimiranih prosvjednika zatvorilo svoje štedne uloge u pariškoj banci "Societe Generale".

I sam je Cantona, čini se, izgubio volju za "revoluciju" jer je jučer podigao samo 1500 eura iz banke. Mediji su ga također podsjetili da je njegova supruga - Talijanka Rachida Brakni početkom godine glumila u reklamnome televizijskom oglasu za banku "Credit Lyonnais".

Vezane vijesti

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Francuska i Njemačka žele "ojačati gospodarsku, monetarnu a sutra i političku uniju", rekao je u srijedu Francois Hollande dočekujući njemačku… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika