10.12.2010. / 14:08

Autor: Hina

Novi odvjetnik bivšeg premijera: 'Danas ću se sastati s Ivom Sanaderom'

Sanader je kao svog branitelja prvotno pokušao angažirati zagrebačkog odvjetnika Matu Matića koji se toga nije mogao prihvatiti jer mu je USKOK jutros ukazao da bi bio u sukobu interesa budući da u slučaju "Fimi medija" u kojemu je osumnjičen Sanader već zastupa jednog osumnjičenika

Ivo SanaderIvo SanaderSplitski odvjetnik Željko Gulišija izjavio je danas da se još nije "formalno" angažirao u slučaju Ive Sanadera, ali da će se danas sastati s bivšim premijerom za kojim je raspisana međunarodna tjeralica.

"Nisam još formalno angažiran, ali me Ivo Sanader nazvao i dogovorili smo danas sastanak u Zagrebu prema kojem putujem", rekao je Gulišija za Radio Split. Dodao je kako mu je Sanader rekao da mu danas završava službeni put.

Sanader je kao svog branitelja prvotno pokušao angažirati zagrebačkog odvjetnika Matu Matića koji se toga nije mogao prihvatiti jer mu je USKOK jutros ukazao da bi bio u sukobu interesa budući da u slučaju "Fimi medija" u kojemu je osumnjičen Sanader već zastupa jednog osumnjičenika.

Matić i saborski zastupnik HDZ-a i Sanaderov prijatelj Jerko Rošin danas su najavili da će se bivši premijer poslijepodne ili navečer vratiti u Hrvatsku.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
30/8/10

DarkoUSA, 10.12.10. 14:25

Koga farba ovaj odvjetnik


registracija
31/1/10

STTony, 10.12.10. 14:59

Pa u pravu je, najvjerovatnije mu danas završava službeni put :))


registracija
2/12/09

gromco, 10.12.10. 16:11

sanader go. sve ih u remetinec pospremi. svi su sve znali a nisu reagirali(KZrh). nikad vishe hadeze.
bitch


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika