11.12.2010. / 16:53

Autor: Hina

SDP: Vlada izgubila kredibilitet i legitimitet, jedino rješenje su izbori

Glavni odbor SDP-a smatra da aktualna Vlada na čelu s HDZ-om i premijerkom Jadrankom Kosor snosi punu političku odgovornost za ponašanje svog bivšeg predsjednika koji teško kompromitira politiku kao poštenu djelatnost i sramoti Hrvatsku

Zpran MilanvićZpran MilanvićGlavni odbor SDP-a zaključio je, opetovano, nakon današnje sjednice kako je Vlada na čelu s premijerkom Jadrankom Kosor izgubila kredibilitet i legitimitet te da su izbori jedino demokratsko rješenje, priopćeno je iz stranačkog Ureda za odnose s javnošću.

Glavni odbor SDP-a smatra da aktualna Vlada na čelu s HDZ-om i premijerkom Jadrankom Kosor snosi punu političku odgovornost za ponašanje svog bivšeg predsjednika koji teško kompromitira politiku kao poštenu djelatnost i sramoti Hrvatsku. Bivši premijer i predsjednik HDZ-a djelovao je na čelu Vlade koja je sve odluke donosila zajedno kao kolektivno tijelo, ističe se u priopćenju.

GO SDP-a dao je punu podršku Deklaraciji "Savez za promjene" potpisanu između koalicijskih partnera SDP-a, HNS-a, IDS-a i HSU-a te podršku predsjedniku i rukovodstvu SDP-a da se u daljnjem neposrednom zajedničkom djelovanju koalicijskih partnera što više oslanja na SDP-ovu gospodarsku, socijalnu, obrazovnu i zdravstvenu politiku.

Prihvatio je i financijski plan za 2011. godinu te potvrdio osnivanje općinske organizacije SDP-a Viljevo u Osječko – baranjskoj županiji, stoji u priopćenju.

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

registracija
6/10/09

pfefer, 11.12.10. 19:20

crviću totalna si pušiona kad tvoji drugovi shvate kakova govna želiš prodati sdp se raspada ko i 90.g


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika