16.12.2010. / 09:41

Autor: Hina

U Nepalu se srušio zrakoplov s 22 putnika, nema preživjelih

Manji zrakoplov u kojem su bila 22 putnika i člana posade srušio se u srijedu podno Himalaja u istočnom Nepalu, izvijestili su službenici

Spasioci izvlače tijela poginulih (Reuters)Spasioci izvlače tijela poginulih (Reuters)Manji zrakoplov u kojem su bila 22 putnika i člana posade srušio se u srijedu podno Himalaja u istočnom Nepalu, izvijestili su službenici, ističući kako nitko nije preživio.

Zrakoplov Twin Otter, tvrtke Tara Air poletio je u srijedu iz Lamidande za glavni grad Kathmandu, a izgubio je vezu s kontrolom leta kratko nakon što je uzletio s planinske piste.

Piloti spasilačkog helikoptera uočili su mjesto na kojem se srušio zrakoplov, rekao je Reutersu službenik Debasish Sapkota u gradu Okhaldhunga, nakon čega su poslane spasilačke ekipe.

No, kako javljaju lokalni mediji, spasilačke ekipe mogle su samo izvlačiti tijela poginulih, koja su prebačena u Okhaldhungu na identifikaciju. Rodbina putnika i članova posade već se okupila kako bi identificirala svoje najmilije i preuzela tijela.

Vezane vijesti

Turska će odgovoriti na svaku sirijsku povredu granice

Turska će odgovoriti na svaku sirijsku povredu granice

Turski premijer Recep Tayyip Erdogan upozorio je u utorak da će njegova zemlja uzvratiti svaki put kada Sirija povrijedi njezinu granicu, pošto je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika