18.12.2010. / 14:15

Autor: Hina

Jandroković: Hrvatskoj neće škoditi afere i uhićenje Sanadera

Ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković danas je na upit novinara odgovorio kako se i na slučaju Sanader, ali i na svim slučajevima koji su povezani s borbom protiv korupcije pokazuje da Hrvatska funkcionira kao pravna država, što joj u konačnici ne škodi.

Gordan JandrokovićGordan JandrokovićMinistar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković danas je na upit novinara odgovorio kako se i na slučaju Sanader, ali i na svim slučajevima koji su povezani s borbom protiv korupcije pokazuje da Hrvatska funkcionira kao pravna država, što joj u konačnici ne škodi.

Na novinarsko pitanje štete li vanjskopolitičkoj slici i situaciji Hrvatske sve ove afere, uhićenja, slučaj Sanader i sve ostalo, ministar Jandroković je odgovorio da su o tome već više puta govorili.

"I na slučaju Sanader, ali i na svim slučajevima koji su povezani sa borbom protiv korupcije pokazuje se da Hrvatska funkcionira kao pravna država, da institucije ove države funkcioniraju tako da u konačnici to svakako ne škodi, nego u stvari pokazuje Hrvatsku kao jednu snažnu, europsku državu u kojoj vlada pravo i institucije funkcioniraju", izjavio je danas novinarima na zagrebačkom Kvaternikovom trgu ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 18.12.10. 14:28

Naravno Jandrokoviću da Hrvatskoj neće štetiti na međunarodnom planu.Pa oni vani i govore;sredite svoje probleme sami!Njima je skoro pa svejedno.Još nema toliko kapitala investiranog u Hrvatskoj da bi se oni jače angažirali.Za to se tek priprema teren.Ali šteta u samoj Hrvatskoj Sanaderom i drugim zločincima,je nemjerljiva.U milijardama Eura(ne Kuna- Eura).Jandrokoviću ne zamjenjuj teze i ne zamagljuj činjenice !Šteta je i prema van i to ona koja se zove sramota i lopovluk.O tome vi iz HDZ-a malo znate.Niste programirani od svojeg nastanka na moral,sram i druge pozitivne kategorije.Točno ?


registracija
29/11/09

Ivis, 18.12.10. 14:34

Znaci, hapsenje Sanadera je pozitivna reklama? Nemam komentara osim, "Glupan i neznalica na visokoj poziciji". Uostalom izbori ce dati najbolji odgovor.


registracija
18/12/10

lina14, 18.12.10. 14:53

Jandrokoviću dobro se pogladaj u ogledalo, dobro se pogladaj u ogledalo, dobro se pogladaj u ogledalo ... dat ces odmah otkaz ...


registracija
12/7/10

Cassini, 18.12.10. 15:05

Za svaku drzavu je nadasve super reklama u svakom pogledu kada premijer i predsjednik vladajuce stranke, koja ga je zdusno branila od optuzbi za korupciju i hvalila sve ove godine zavrsi u zatvoru. A jos je bolje za drzavu i njen image, spoznaja da je vladajuca stranka dosla i ostala na vlasti manipulacijama na "demokratskim" stranackim izborima i super legalnim financiranjem na lokalnim i parlamentarnim. Ta drzava je uzor i primjer a ta stranka je nada i inspiracija. Narocito pomaze u toj prekrasnoj idilicnoj prici i cinjenica o nacinu glasanja na zadnjem sazivu te, ponovimo, prekrasne demokratske, domoljubne stranke. Samo tako naprijed. Neka se svijet divi.


registracija
29/11/09

Ivis, 18.12.10. 15:13

Tek, da je Sanader ostao na vlasti, sto bi ovaj 'Balonja' drobio? Niti Hebrang mu nebi bio ravan!!!!


registracija
9/11/09

superhik, 19.12.10. 02:49

Hrvatska je toliko kompromitirana i beznacajna balkanska banana republika za koji nikoga nije briga, tako da se uhiti kompletan Sabor i vlada, nitko to ne bi ni primjetio (jer vec znaju da su 90% teski kriminalci). Dovoljno je vidjeti tko nam je ministar vanjskih poslova. Pa ovaj nema tri ciste o nicemu.


registracija
9/11/09

superhik, 19.12.10. 02:51

Ovo moze izjaviti samo mentalno retardirana kreatura od ljudskog bica. Pa gdje je Feral da ga stavi u Greatest Shits desetljeca.
ZNA SE: Sanader ga je ugasio jer mu se nije svidjelo da su pisali istinu.
E kasno je decki, potonuce se vise ne moze zaustaviti.


registracija
7/2/10

crvenoperka, 19.12.10. 11:59

GLUPI JANDROKOVIĆU STVARNO SI ZELEN U VANJSKOJ POLITICI JER TE POSTAVIO IVO SANADER POGLEDAJ SE U OGLEDALO I ZAKLJUĆI SAM I DAJ OSTAVKU I PRAVO U REMATINEC.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika