22.12.2010. / 18:38

Autor: Hina

Kosor: 'Idemo putem koji smo trasirali i kako smo planirali'

"U središtu pozornosti sada je projekt gospodarskog oporavka, završetak pregovora, borba protiv korupcije, a najvažnije u tome je da mi sve županijske organizacije daju bezrezervnu potporu u tom poslu", istaknula je Jadranka Kosor

Jadranka KosorJadranka KosorPredsjednica Vlade RH Jadranka Kosor danas je u Rijeci, gdje je bila kuma porinutom brodu u "3. maju" te otvorila novu zgradu Filozofskoga i Učiteljskog fakulteta, u izjavi novinarima istaknula važnost današnjeg porinuća za brodogradnju te vrijednost tri zatvorena poglavlja u pristupnim pregovorima, a na pitanje o rekonstrukciji vlade odgovorila je: "Idemo putem koji smo trasirali i kako smo planirali."

Na pitanje o daljnjem padu rejtinga Hrvatske odgovorila je da će o tome vjerojatno nešto reći Ministarstvo financija, pri čemu je dodala da se ono i jučer o tome očitovalo. "Ono što ja ovih dana radim je da bi sutra i sljedeće godine bilo bolje", rekla je.

Na novinarsko pitanje znači li to što nije bila na božićnom domjenku HDZ-a u Gospiću poruku ministrima Darku Milinoviću i Božidaru Kalmeti, koji su bili na tom skupu, premijerka je odgovorila kako je začuđena, "i više od toga, zašto to netko postavlja kao pitanje".

"Mi u HDZ-u imamo 21 županijsku organizaciju i sve su pripremale uoči božićnih blagdana domjenke i skupove. Ne mogu biti na svim mjestima", istaknula je i pritom upitala zašto se ne postavlja pitanje zašto nije bila na skupu u Međimurju, Vukovarsko-srijemskoj županiji ili negdje drugdje.

"U središtu pozornosti sada je projekt gospodarskog oporavka, završetak pregovora, borba protiv korupcije, a najvažnije u tome je da mi sve županijske organizacije daju bezrezervnu potporu u tom poslu", istaknula je Jadranka Kosor.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
20/12/10

argus, 23.12.10. 06:45

točno.
idemo putem koji ste trasirali.
uskoro postajemo i zvanično "smeće" država.
baš kao što smo bili 1999.


registracija
9/3/10

nostradurus, 23.12.10. 18:35

Put koji smo zacrtali je put gospodarskog i financijskog uništenja. Sa tog puta se može skrenuti reformom ovog pogrešne regulacije novca i bankarskog sektora (sites.google.com/site/financijskisustav/izlaz-iz-krize). Međutim, to znači i suprosatviti se velikim bankarima - prestati biti njihova zlatna guska, A to sigurno ne bi prošlo glatko. Za to treba imati muda, ali i mudrosti. Svi koji misle da neće biti gore u krivu su. Biti će gore i još gore, a kad bude trebalo tražiti promjene treba tražiti reformu prema spomenutom planu jer je to jedini način da se iz ekonomskog roblja premetnemo u gospodare svoje sudbine.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika