23.12.2010. / 13:16

Autor: Boris Bilas

Šokantni video: Muškarac se bacio s balkona rumunjskog parlamenta

Premijer Boc izjavio je kako ga je ozbiljno potresla ova tragedija, jedan od kolega nesretnog Sobarua kasnije je izjavio kako ozlijeđeni muškarac ima dijete s ozbiljnim zdravstvenim problemima. Glasanje o nepovjerenju rumunjskoj vladi odgođeno je zbog šokantnog događaja

Trenutak u kojem je Sobaru skočio s balkona parlamenta (Foto: Reuters)Trenutak u kojem je Sobaru skočio s balkona parlamenta (Foto: Reuters)Šokantne snimke stižu iz rumunjskog parlamenta gdje se odvijala rasprava o povjerenju vladi premijera Emila Boca. Naime, u trenutku kada je Boc započinjao svoje izlaganje s balkona parlamenta među zastupnike se bacio Adrian Sobaru.

Kako se kasnije doznalo riječ je o tehničaru zaposlenom na javnoj televiziji TVR, a u trenutku skoka na sebi je nosio majicu s porukom "Ubili ste našu budućnost". Trenutak prije nego je skočio Sobaru je povikao: "Uzeli ste kruh iz ustiju moje djece, ubili ste budućnost naše djece."

Iako pad izgleda sablasno, Sobaru je na sreću prošao bet težih ozlijeda i prema prvim informacijama život mu nije u opasnosti. Naime, djelatnik TVR-a pretrpio je 'samo' frakturu noge i ozljede nosa. U trenutku kada su ga iznosili iz dvorane poviknuo je: "Sloboda!"

Premijer Boc izjavio je kako ga je ozbiljno potresla ova tragedija, jedan od kolega nesretnog Sobarua kasnije je izjavio kako ozlijeđeni muškarac ima dijete s ozbiljnim zdravstvenim problemima. Glasanje o nepovjerenju rumunjskoj vladi odgođeno je zbog šokantnog događaja.

Vezane vijesti

Bivši rumunjski premijer pokušao samoubojstvo

Bivši rumunjski premijer pokušao samoubojstvo

Bivši rumunjski premijer Adrian Nastase (61), osuđen u srijedu na dvije godine strogog zatvora zbog korupcije, pokušao je samoubojstvo kada je… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 23.12.10. 17:40

Najgora je neosjetljivost političara koji svojim bezobrazlukom i neosjetljivošću donose odluke koje su zaista pogubne za svoje građane kao i državu u cjelini.Njihova neosjetljivost je tolika da ni u snu ne osjećaju odgovornost za svoje odluke a zbog kojih direktno ljudi,kojima trebaju služiti,često dižu ruku i na svoj život osobno.Vrlo slično ili isto,je u Hrvatskom Saboru.Vladajući su suodgovorni ili direktno odgovorni za mnoge tragične smrti pojedinih samoubojica"bez izlaza".No takvu vrstu savjesti kolektivna tijela nemaju.vrlo tragična poruka evolucije čovjeka u 21.stoljeću.I zabrinjavajuća.Crkve ni na vidiku.Osim kolokvijalnih osuda.Bez imena i bez pravog upiranja prstom u direktne krivce i odgovorne.Zaštite malog čovjeka,ni na vidiku.Crkva je kao i u cijeloj svojoj povijesti,na strani vladara ili vladajućih.Licemjerno i protivno svih poruka koje pokušavaju širiti kao "prenositelji Božijeg nauma".Sramota!!!


registracija
9/3/10

nostradurus, 23.12.10. 22:37

I dodatak @fluid - razlog krizi i beznađu ne treba tražiti jer je poznat: bankarska multiplikacija novca i državno neemitiranje novca (Kennedy-ev zeleni novac). Dugo mi je trebalo da shvatim da prvo treba ubiti visokom obaveznom rezervom, a drugo omogućiti izmjenom zakona o hnb-u (kontrolom emisije 3,5 do 5% od ukupnog novca godišnje). Samo bi taj potez uništio zlatnu gusku bankarima i raskinuo političarsko-medijsko-sindikalno-bankarski savez u ekonomskom porobljavanju raje.


registracija
12/12/10

Klarens, 23.12.10. 23:52

Daj Bog da netko od ove rektalne stoke shto samo zhdere na rachun milih mi sitnozubaca dobije svijetli trenutak i zaplovi slobodno sa krova sabora.!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika