23.12.2010. / 16:18

Autor: Nacional.hr

Kerum demantirao Todorića: Ne prodajem svoje trgovine

Znači li to da se Kerum predomislio nakon što je informacija o Agrokorovom dubinskom snimanju Kerumove trgovine ili pokušava zavarati javnost i dobiti bolju ponudu od Agrokora, tek treba vidjeti

Željko KerumŽeljko KerumNakon što je Agrokor objavio na Zagrebačkoj burzi kako s Kerumom pregovara o dugoročnom zakupu njegovih trgovina, a u javnosti su počele priče kako Kerum planira prodati svoj trgovački lanac Todoriću, stigao je demantij iz Splita.

Kako piše Večernji list, Željko Kerum opovrgnuo je službenu obavjest na stranicama Zagrebačke burze riječima "Kerum trgovina nije za prodaju, neće se prodati".

Znači li to da se Kerum predomislio nakon što je informacija o Agrokorovom dubinskom snimanju Kerumove trgovine ili pokušava zavarati javnost i dobiti bolju ponudu od Agrokora, tek treba vidjeti.

Podsjetimo, Kerum je dio svojih trgovina u Dubrovačko-neretvanskoj županiji već prodao trgovačkom lancu Tommy, no čini se kako ovaj put ipak ne želi da njegovo "dijete" ode u ruke Todoriću.

"Taj sam trgovački brend stvarao 21 godinu. Ja trgovinu neću prodati. Nastojat ću da ni oni koji me naslijede tu trgovinu ne prodaju", rekao je Kerum.

Vezane vijesti

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako više ne pregovara s Dankom Končarom oko kupnje i ulaska u projekt hotel Marjan na Zapadnoj obali,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika