24.12.2010. / 13:47

Autor: Andrea Belin

Scarlett Johansson i Ryan Reynolds podnijeli zahtjeve za razvod

Glumci su u četvrtak na sudu u Los Angelesu istovremeno podnijeli zahtjev za razvod. Ovakav razvoj situacije, kako oboje tvrde dogodio se zbog njihovih karijera, međutim unatoč svemu žele ostati u dobrim odnosima

Scarlett JohanssonScarlett JohanssonSamo deset dana nakon što su priopćili da je njihov bračni život završio, glumački par Scarlett Johansson i Ryan Reynolds odlučili su se razići i službeno.

Kako javljaju strani mediji, glumci su u četvrtak na sudu u Los Angelesu istovremeno podnijeli zahtjev za razvod. Ovakav razvoj situacije, kako oboje tvrde dogodio se zbog njihovih karijera, međutim unatoč svemu žele ostati u dobrim odnosima.

Podsjetimo, "Nakon dugog i ozbiljnog razmišljanja, odlučili smo se razvesti. Ušli smo u brak s ljubavlju i isto tako iz njega izlazimo", stojalo je u priopćenju.

Johansson, 26-godišnja zvijezda filmova kao što je "Vicky Cristina Barcelona" udala se za Reynoldsa u rujnu 2008. Tridesetčetverogodišnji Kanađanin, koji je glumio u filmovima "Van Wilder" i u nadolazećem "Green Lantern", nekoć je bio zaručen s pjevačicom Alanis Morissette.

Vezane vijesti

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Američki mediji prenose kako su nakon četiri mjeseca veze prekinuli glumci Amanda Seyfried i Josh Hartnett. Iako svoju vezu nikad nisu javno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika