24.12.2010. / 16:30

Autor: Hina , Nacional.hr

Masovna uhićenja u Crnoj Gori: Iza rešetaka završilo čelništvo Budve!

Crnogorski predsjednik Filip Vujanović i odlazeći predsjednik vlade Milo Đukanović nisu željeli komentirati uhićenje budvanskih čelnika, navodeći da je to u nadležnosti državnih tijela

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaCrnogorska policija uhitila je u petak gradonačelnika Budve Rajka Kuljaču, dogradonačelnika Dragana Marovića, brata odlazećeg potpredsjednika vlade Svetozara Marovića, i još desetak njihovih suradnika.

Kako javljaju podgorički mediji, uhićeno čelništvo Budve tereti se za organizirani zločin, odnosno za navodnu umiješanost u projekt izgradnje jednog naselja koje gradi jedna ruska tvrtka.

Ovaj je događaj u Crnoj Gori izazvao veliko zanimanje, posebice pod dojmom promjena u crnogorskoj Vladi.

Crnogorski predsjednik Filip Vujanović i odlazeći predsjednik vlade Milo Đukanović nisu željeli komentirati uhićenje budvanskih čelnika, navodeći da je to u nadležnosti državnih tijela.

“Smatram da je pravosuđe neovisno i u svim fazama samostalno odlučuje. Nisam, niti ću komentirati kaznene postupke vrjednujući svoj odnos predsjednika države prema neovisnosti pravosudnih tijela”, rekao je Vujanović novinarima.

“Upoznat sam sa tim prije nekoliko sati. Treba sačekati da oni koji su za to nadležni informiraju javnost”, rekao je Đukanović.

Vezane vijesti

Đukanović se želi vratiti

Đukanović se želi vratiti

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) i nekadašnji crnogorski premijer Milo Đukanović ispituje teren u međunarodnim vodama za povratak na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika